Изглежда любовта отново се носи във въздуха за Риана. Месеци

...
Изглежда любовта отново се носи във въздуха за Риана. Месеци
Коментари Харесай

Риана и A$AP Rocky са двойка

Изглежда любовта още веднъж се носи във въздуха за Риана. Месеци откакто се появиха клюки, че певицата и рапърът A$AP Rocky, които от дълго време са другари, за пренесли връзките си на идващото равнище, двойката е била засечена по време на вечеря в Ню Йорк през предишния уикенд.

Чуждестранните издания People и Page Six оповестяват, че двамата са били настанени интимно зад завеса по време на вечерята им в известно заведение в Ню Йорк, написа life.dir.bg.

Риана и A$AP Rocky разпалиха слуховете, че са дружно, когато певицата приключи връзката си с милиардера Хасан Джамил, с който бяха дружно три години, само че се разделиха през януари тази година. Скоро по-късно Риана и рапърът бяха видяни дружно, само че източник, непосредствен до певицата, бе споделил пред медиите, че тя към момента е необвързана.

През юли Риана включи A$AP Rocky в рекламната акция на своята марка Fenty Skin и двойката, която тогава беше единствено другарска, даде няколко изявленията в тази връзка.

Двамата са другари от много време. Рапърът подгряваше публиката по време на международното турне на Риана през 2013 година и има присъединяване в парчето ѝ " Cockiness ". А през 2018 година двамата посетиха ревю на Louis Vuitton в Париж.

A$AP Rocky имаше връзка с модела Кендал Дженър през 2017 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР