Изглежда, че слуховете около бъдещето на Неймар не притесняват особено

...
Изглежда, че слуховете около бъдещето на Неймар не притесняват особено
Коментари Харесай

Историческият договор между ПСЖ и Nike

Изглежда, че слуховете към бъдещето на Неймар не тормозят изключително доста тима на ПСЖ. Бразилецът несъмнено е огромната им звезда и в случай че напусне в посока Барселона, би било огромен удар.
 Nike, приложението Nike Fit и по какъв начин компанията ще реши най-големия проблем с обувките
Как Nike ще реши най-големия проблем с обувките

Технологии на помощ

Не се и съмняваме, че даже това да се случи, негов заместител ще бъде открит доста бързо, тъй като през последните години френският първенец сподели, че не щади средства. В касата на клуба обаче ще влизат много съществени суми от новия им спонсорски договр с Nike .

Според ESPN, спортният бранд ще облича мъжкия и женския футболен тим, както и този по хандбал, на ПСЖ до 2032 година Това е и най-голямата спонсорска договорка в историята на клуба.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Paris Saint-Germain (@psg) на Юни 30, 2019 в 3:00 PDT

С нея ПСЖ и Nike ще продължат над 30-годишното си съдействие. От новия контракт в касата на френския гранд ще влизат по 80 милиона $ на година.

Единствено три други клуба могат да се похвалят с по-високи годишни приходи от спонсорски контракти с доставчиците на екипите им - Реал Мадрид (110 милиона долара), Барселона (105 милиона долара) и Манчестър Юнайте д (83.1 милиона долара).

По мотив новият исторически контракт от Nike демонстрираха и по какъв начин ще наподобява домакинският екип на ПСЖ през сезон 2019-20.
 Снимка 431716

Идеята на новия дизайн на екипа е да се върне към корените на тима. И по този метод да почетат над 30-годишното съдействие.
 Кауай Ленърд, Nike и за какво баскетболистът съди компанията
Баскетболист съди Nike поради лого

Кауай Ленърд желае да отбрани своето
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР