Изглежда, че животът на Благой Георгиев и Златка Райкова се

...
Изглежда, че животът на Благой Георгиев и Златка Райкова се
Коментари Харесай

Поли на Благо съобщи, че е бременна?

Изглежда, че животът на Благой Георгиев и Златка Райкова се развива динамично в любовно отношение след раздялата им. Буквално дни, откакто стана ясно, че двамата към този момент не са дружно, Джизъса призна, че има нова обич в живота си, а по-късно стана ясно, че избраницата му се споделя Полина и е много по-млада от него. 

Междувременно Златка страдаше по завършилата си връзка с футболиста, само че бързо съумя да продължи напред в прегръдките на сегашния си обичан - Карен. Двамата даже чакат бебе, като Райкова е съумяла да забременее още на втория месец от връзката им. 
                             

Полина и Благо към момента нямат дете, само че пък подписаха брак в разгара на лятото. И въпреки Георгиев да бе безапелационен, че първо ще се концентрират върху връзката си и по-късно ще вършат опити за дете, май половинката му е бременна. Или най-малко подобен слух потегли из медиите, откакто Полина е споделила фотография от прочут съветски ресторант в столицата, на която театралничи с плюшена играчка в ръце, с която прикрива корема си. За страдание, фотографията не може да бъде приложена тук, защото профилът на хубавицата е заключен. Но очевидци споделили, че наподобява тъкмо по този начин, като че ли брачната половинка на Благой безмълвно оповестява богатствата новина.

 

Дали в действителност някогашният футболист следва да стнае баща за пети път, към момента не знаем, защото информацията не е доказана от него или от Полина. 
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР