Изглежда, че астрологията отлично описва естеството на представителите на всеки

...
Изглежда, че астрологията отлично описва естеството на представителите на всеки
Коментари Харесай

Не приличате на зодията си? Ето защо

Изглежда, че астрологията чудесно разказва естеството на представителите на всеки един от зодиакалните знаци. Все отново пораждат несъответствия. Това не значи, че на астролозите не може да се има вяра. Само с цел да разберете изцяло себе си, би трябвало да погледнете малко по-дълбоко, написа jenata.blitz.bg.

Слънчевият знак не е единственото, което има значение в определението на характера ви. Вижте повече:

1. Вашият рожден ден: Началото или края на интервала?
Необходимо е да се обърне внимание на прилежащия зодиакален знак, защото той въздейства върху образуването на вашия темперамент. Опитайте се да прочетете описанието му и може би ще намерите всички пояснения за вашия воин.

2. Лунният знак.
Луната е толкоз значима, колкото и слънцето. Особено във връзка с женския темперамент. Луната може да повлияе както на тяхната емоционалност, по този начин и на персоналния им живот. Например, в случай че сте родени под знака на Телец, само че луната ви е в Скорпион, това изяснява оптимизма, даден на Телец и емоционалността на Скорпионите.

3. Повечето от планетите са представители на един детайл.
Да, детайлите са не по-малко значим фактор за образуването на личността. Например, даже в случай че сте родени под знака на Близнаци, може да имате и характерности, необикновени за този знак. Това се дължи на обстоятелството, че по време на вашето раждане планетите биха могли да бъдат ситуирани в няколко знака по едно и също време.

4. Асцендент.
Асцендентът е прогресивен знак, ситуиран на източната линия на хоризонта по време на раждането на човек. Той е виновен за определянето на външния тип и усещането на другите за вас.

Така че, да речем, това е един тип маска, която се харесва на света. Да предположим, че асцендентът ви е Овен, а слънчевият знак е Риби. Тогава, макар сантименталността на Риби, се изяснява появяването на линия като мощна воля.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР