Издокарана в карнавален костюм, актрисата от Белият лотос“ Дженифър Кулидж

...
Издокарана в карнавален костюм, актрисата от Белият лотос“ Дженифър Кулидж
Коментари Харесай

Дженифър Кулидж получи наградата „Бухнал пудинг“ за Жена на годината

Издокарана в карнавален костюм, актрисата от „ Белият лотос “ Дженифър Кулидж дефилира на церемониал в американския град Кембридж, преди да бъде удостоена с купата „ Жена на годината 2023 “ от театралната натрупа на Харвардския университет „ Бухнал пудинг “ , съобщи АП.

Като най-стара театрална натрупа в Америка и една от най-старите в света, от 1951 година насам театралната организация „ Бухнал пудинг “ връчва тази премия годишно на мъже и дами, „ които са създали дълготраен и впечатляващ принос в света на развлеченията “.

Hasty Pudding Woman of the Year Jennifer Coolidge was celebrated yesterday in Harvard Square!
— Harvard University (@Harvard)
Кулидж, която означи напредък в кариерата си след ролята на Таня Маккуойд-Хънт в известния сериал на Ейч Би Оу „ Белият лотос “, оглави парада по улиците на Кембридж, щата Масачузетс, в събота следобяд. Облечена в палто с леопардова шарка и с пухкава розова шапка, тя помаха на тълпата, която бе излязла макар извънредно ниските температури.

Кулидж, която изигра и знойната майка на Стифлър във кино лентата „ Американски къс “ и мъдрата маникюристка Полет във филмите „ Професия русокоска “, е израснала в региона на Бостън в същия щат. 

„ Много е готино, в действителност се развличам “, сподели Кулидж, преди да й бъде връчена премията, която съставлява позлатена купичка за пудинг. „ Трябва да се срещна с всички тези млади харвардски студенти, които са доста по-умни от мен “, добави тя.

По-късно Кулидж се развълнува, спомняйки си по какъв начин починалият ѝ татко, който е учил в Харвард, на драго сърце би станал очевидец на този миг.

Сред предходните носителки на премията „ Жена на годината “ на „ Бухнал пудинг “ са Мерил Стрийп, Вайола Дейвис и Деби Рейнолдс.

В четвъртък неведнъж награждаваният артист и създател на бестселъри Боб Оденкърк получи от „ Бухнал пудинг “ премията „ Мъж на годината 2023 “. Оденкърк е прочут най-много като съмнителния юрист Сол Гудман в сериалите „ В обувките на дявола “ и „ Обадете се на Сол “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР