Издирват 15-годишно момче, потънало заради селфи в микроязовир в пловдивско.

...
Издирват 15-годишно момче, потънало заради селфи в микроязовир в пловдивско.
Коментари Харесай

Издирват 15-годишно момче, потънало заради селфи в микроязовир в пловдивско

Издирват 15-годишно момче, потънало поради селфи в микроязовир в пловдивско. Трима младежи желали да се снимат до момента в който се пързалят на леда. Водолази търсят момчето под водата.

" Видяхме в лявата част, в устието на язовира дупка с размер към 3 квадратни метра. Малко по-късно се появиха деца, които са били дружно с детето, което е потънало и обясниха, че били пристигнали да се разходят и решили да си вършат селфита на леда. Влизайки, момчето ги е подканило да влязат, показвайки им, че ледът е здрав. В този миг подскачайки ледът се е пропукал и той е потопен. Децата са алармирали за жал не на 112, а са се обадили първо на баба си. Бабата е уведомила нейния брачен партньор, който е пристигнал и е направил опит да извади детето. След това са се обадили на 112 ", разяснява пред НоваТВ кметът на Марково Пламен Кабаков.

Инцидентът е станал през вчерашния ден в ледените води на микроязовир сред селата Марково и Първенец. Другите две момчета са невредими. Спасителна интервенция стартира през вчерашния ден незабавно след случая и продължава през днешния ден, момчето към момента не е намерено.

Ледът се пропуква и момчето потъва, случаят е станал към 17 часа. 15-годишно момче е от близкото село Първенец, с него били момче и момиче също на 15-години. Потъналото момче влиза на пет метра от брега, когато ледът се пропуква. Трима водолази с лодка търсят момчето до 20 часа нощес. Акцията е прекъсната с настъпването на нощта и в този момент се възобновява.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР