Издирваният от три дни по обвинение за застрашаване на околната

...
Издирваният от три дни по обвинение за застрашаване на околната
Коментари Харесай

Собственикът на горялото сметище под Струма се предаде в полицията

Издирваният от три дни по обвиняване за застрашаване на околната среда и здравето на хората поради планината от боклуци под моста на автомагистрала " Струма ", притежател на компанията " Феникс- Дупница " се е предал в полицията. В последните дни бяха претърсвани дома му и офиси на сдружението, с цел да бъде връчена заповед за изчистването на боклуците, поради които през август пламтя моста на автомагистралата.

Кольо Илиев се е явил в петък в полицейския сектор в Дупница, дружно с юрист,предаде Българска национална телевизия. Къде е бил той през миналите дни и за какво се укриваше от органите на реда Илиев отхвърли да разяснява. А малко откакто се съобщи, предприемачът беше закаран с патрул до незабавния център в града, а след това настанен в частна болница в Дупница.

Въпреки издадената заповед за 24-часовото му задържане, той няма да остане в ареста, а в частна болница в града, само че под непрекъсната полицейска защита. Причината е, че Илиев се почувствал доста зле, а преди време бил изкарал инфаркт, показва публичната телевизия.

Районната прокуратура в Дупница го проверява поради това под разваления мост на " Струма " още веднъж има струпани боклуци. Илиев към този момент има едно обвиняване за августовския случай.

Ако виновността на Илиев бъде потвърдена по всички обвинявания, той може да получи общо до 13 години отнемане от независимост и до 80 000 лв. санкция.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР