Издирваният от Интерпол български бизнесмен Цветан Василев финансира партията на

...
Издирваният от Интерпол български бизнесмен Цветан Василев финансира партията на
Коментари Харесай

Бивш сръбски министър: Цветан Василев финансира партията на Вучич

 Издирваният от Интерпол български предприемач Цветан Василев финансира партията на сръбския президент Александър Вучич и политическата групировка на външния министър Ивица Дачич. Това сподели някогашният сръбски министър председател и водач на Нова партия Зоран Живкович, представен от БГНЕС.

" Белград отхвърля да съобщи на България Цветан Василев, тъй като той финансира Сръбската прогресивна партия на Вучич и Сръбската социалистическа партия на Дачич. На Василев беше разрешено да приватизира стъкларския цех в Парачин. И това не бе елементарна корупционна скица. Това бе на ръба на законното и нямаше да стане, в случай че нямаше закрилата на страната “, сподели Живкович в постройката на Скупщината.

Той сподели фотоси на Василев с някогашния президент на Сърбия Томислав Николич. " Николич не беше просто до него. Те си говореха. Той му бе спонсор, а къде беше оня (Александър Вучич)? И той беше там. По-късно заводът банкрутира, отговорностите му бяха опростени “, сподели още Живкович. Той прикани Вучич, " който дава отговор за всичко в света и Вселената “, неотложно да отговори на настояването на правосъдните управляващи за изгонване и на жалбите от района. Според Живкович поради сходни случаи евроинтеграцията на Сърбия остава противоречива.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР