Издателство Клет България предлага безплатен едномесечен тестови период на платформата

...
Издателство Клет България предлага безплатен едномесечен тестови период на платформата
Коментари Харесай

Дигиталната образователна платформата iZZI с безплатен едномесечен пробен период и изцяло обновен уебсайт

Издателство Клет България предлага безвъзмезден едномесечен тестови интервал на платформата с богата сбирка от електронни запаси -, с цел да могат потребителите персонално да тестват новите функционалности на платформата и да открият преимуществата ѝ. iZZI съдържа образователно наличие за образование от 1. до 8. клас, включващо редица 3D и анимационни видеа, аудио прочити и игри за подготовка по образователната стратегия на МОН.

Модерната и новаторска просветителна среда iZZI дава опция за нов метод на преподаване на образователния материал, който дава отговор на упованията и условията на актуалното общество. Тя е подобаваща за присъствено и отдалечено образование, както и за самоподготовка, а обучителният развой се реализира по увлекателен и занимателен метод, отличаващ се с съвременно аудио-визуално наличие. Новата конструкция на образователното наличие следва актуалните просветителни методики и потребностите на учителите и учениците.

„ Предоставяме опция за едномесечен безвъзмезден експериментален интервал за iZZI, с цел да могат всички възпитаници, родители и учители персонално да се уверят във високото качество на цифровите запаси. Екипът ни всекидневно работи в посока обогатяване и рационализиране на функционалностите на платформата, която провокира любознанието у учениците и по този метод ангажира вниманието им. Специално за нашите клиенти напълно обновихме уеб страницата на платформата с по-модерен и наличен интерфейс. ”, разяснява Владимир Колев, шеф на издателство Клет България.

Платформата е лесна и налична както онлайн, по този начин и офлайн на всички типове устройства, а наличието е усъвършенствано за другите размери екрани. Тя предлага опция за основаване на клас, група и тип семейство, както и има специфични принадлежности за работа с интерактивна или виртуална дъска. Чрез iZZI родители и учители могат да проследят напредъка на всяко дете с помощта на наличната електронна осведомителна база. Предимство е и моменталната противоположна връзка при решение на задания, както и точковата система, която предизвика спортен детайл мотивиращ подрастващите да са най-хубави.

обръща внимание на потребностите на деца със специфични просветителни потребности, в това число посредством трансформиране на текст във формат, улесняващ четенето при хора с дислексия.

Чрез цифровата платформа iZZI, издателство Клет България цели да подкрепя просветителния развой и модернизирането му.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР