Изданието Newsvo от Вологда изследва творческия подход на местните власти

...
Изданието Newsvo от Вологда изследва творческия подход на местните власти
Коментари Харесай

Ако не гласуваш - няма секс! Предизборна агитация стига до абсурд

Изданието Newsvo от Вологда изследва креативния метод на локалните управляващи в опит да стимулират младежите да дойдат и да гласоподават на идните избори.


Вирусни видеоклипове, флашмоби, селфита и вицове на ръба на благоприличието са главните принадлежности, които се употребяват от политическите технолози за привличане на по-младо потомство към урните. Понякога тези старания доближават до парадокса.

В формалната обява на районното държавно управление жителите на района са поканени да се причислят към видео флашмоб " Искаш ли го по възрастен метод? " В текста се споделя, че флашмобът разрешава на " всеки консуматор да стане основен воин на видеоклип за неговия възрастен живот " и е предопределен за тези, които занапред ще изпълнят гражданското си обвързване.

Съдейки по оповестеното наличие, " възрастния " живот се състои от джигитство на пътя, машинация на изпити, откровени фотоси, списания с полуголи девойки, пиене в бара. След всичко това можете да гласувате.

Когато общинските избори се организираха през есента на 2017 година, безусловно идентични групи се появиха в обществените мрежи " ненадейно " с вирусни видеоклипове, призоваващи да не се пренебрегват изборите. Както и в този момент, главните им сюжети са подиуми на " възрастен живот ", най-много подиуми с алкохол и ниска обществена отговорност. Всичко това бедната юноша може да загуби, в случай че не отиде на изборите, това е главното умозаключение от този пропаганден артикул.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР