Изданието Motor1.com публикува свежи шпионски снимки от пътни тестове на

...
Изданието Motor1.com публикува свежи шпионски снимки от пътни тестове на
Коментари Харесай

Volkswagen Tiguan се готви за смяна на поколението

Изданието Motor1.com разгласява свежи шпионски фотоси от пътни проби на новия Volkswagen Tiguan. Кросоувърът и преди е попадал в обективите на камерите, само че този път е с новата каросерия, въпреки и маскирана като модел от настоящото потомство. Основната иновация в салона е така наречен „ плаващ “ таблет на мултимедийната система, който се издига над предния панел.

Слуховете, че идващото, трето потомство Tiguan може да бъде коренно трансформирано, се носят от години. Според една от версиите, опростено тяло с накривен покрив ще размени ъгловатите форми, а дизайнът на оптиката ще бъде изработен в стила на електрическата линия ID.

Новите шпионски фотоси в действителност демонстрират, че Volkswagen се пробва интензивно да прикрие предната и задната оптика на колата, тъй че с огромна степен на възможност догатката за новия дизайн на фаровете ще се окаже вярно. Линията на покрива наподобява по-наклонена от тази на настоящия Tiguan, а С-колоните са малко прибрани.

Ако ранните фотоси посочваха електрифицирана версия на модела, този път Volkswagen тества разновидността с мотор с вътрешно горене. Това се потвърждава от огромния въздухозаборник и изпускателната тръба, скрита под бронята. Няма информация за моторите, макар че по-рано за нововъведението се предвидиха елементи от Golf от осмо потомство.

Възможно е " третият " Tiguan да се предлага както с електрифициран хибриден силов тракт, по този начин и с напълно електрическа версия. Дебютът на Tiguan III ще се състои не по-рано от 2024 година, а първата порция публична информация може да се чака още през 2023 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР