Изчиства всяка подова настилка, стена или други повърхностиXiaomi JIMMY JV51

...
Изчиства всяка подова настилка, стена или други повърхностиXiaomi JIMMY JV51
Коментари Харесай

Xiaomi JIMMY JV51 – удобна и функционална прахосмукачка

Изчиства всяка подова настилка, стена или други повърхности

Xiaomi JIMMY JV51 е лека, комфортна и маневрена вакуумна прахосмукачка

С напреднали технологии, лека и комфортна, вакуумната прахосмукачка Xiaomi JIMMY JV51 като че ли е основана за перфекционистите. Този прелъстителен като дизайн и в същото време високо-функционален апарат ще почисти педантично всяка настилка, стена или друга повърхнина в жилището.

Разглежданият модел се отличава с многофункционален дизайн – в комплекта на устройството са включени голям брой накрайници за разчистване, включително подова четка, плоска смукалка, четка за косми, четка за премахване на акари. Xiaomi JIMMY JV51, доставян от онлайн магазина GeekBuying за 139 евро (с ваучър за отстъпка 3DYMZPCS), се разглобява и обслужва елементарно – било то за смяна на функционалността, за разчистване и измиване или за промяна на батерията.

Работата с Xiaomi JIMMY JV51 е по-скоро наслаждение

400W безчетков мотор от трето потомство със скорост 100 000 оборота в минута (rpm) обезпечава всмукателна мощ 115AW, с помощта на което безкабелната, лека и комфортна прахосмукачка на Xiaomi може да почисти всяка подова настилка, стена или други повърхности в дома от прахуляк и отпадъци.

С едно зареждане на литиевата батерия с мощ 54Wh можете да ползвате прахосмукачката в продължение на 45 минути, което е задоволително дълго време, с цел да почистите огромна повърхност – от към 350 кв. метра в общоприет режим. Дизайнът на Xiaomi JIMMY JV51 разрешава елементарно изваждане на батерията за независимо зареждане и промяна с нова, а в комплекта е включена и база за зареждане.

Четката на Xiaomi JIMMY JV51 почиства прахуляк и всевъзможни други замърсявания по пода

Технология за битка с праха и други замърсители на Xiaomi е една от най-ефективните. Прахосмукачката отстранява дейно прахуляк, косми, а също по този начин акари, бактерии и алергени, като по този метод обезпечава по-чиста и здравословна среда в жилището.

Високо-ефикасната HEPA технология филтрира финия прахуляк и защищава от вторично замърсяване. Според производителя, успеваемостта на пречистване на Xiaomi JIMMY JV51 доближава 99%, като прахът се разделя изцяло от въздушния поток и не се губи от всмукателната мощ на прахосмукачката. Освен това няма да забележите по четката да се омотават косми по време на почистването.

Xiaomi JIMMY JV51 почиства освен пода, само че и всевъзможни други повърхности

Тя е лека и маневрена – с тегло едвам 1,46 кг и ергономичен дизайн с 65° ъгъл на ръкохватката за комфортно захващане и по-малко старания при разчистване, както и за безпроблемно преместване. Разглобява се елементарно, когато желаете да измиете чашата за събиране на прахуляк или четките за пода.

Xiaomi JIMMY JV51 може да работи в няколко режима – естествен и мощен, с електрическа и неелектрическа четка. В естествен режим с електрическа четка уредът е кадърен да работи в продължение на 35 минути, до момента в който при неелектрическа четка прахосмукачката устоя 45 минути. При мощния режим тези времена са надлежно 7 и 8 минути.

Xiaomi JIMMY JV51 се разглобява елементарно за разчистване и измиване елементарно

Можете да купите вакуумната прахосмукачка тук: Xiaomi JIMMY JV51 – на цена от 139 евро, годна с ваучър за отстъпка 3DYMZPCS в онлайн магазина GeekBuying и доставка от склад в Германия, която ще ви коства още $34,04. В комплекта влизат разнообразни накрайници, захранващ адаптер, батерия и база за зареждане.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР