Избраният наскоро за зам.-председател на Народното събрание лидер на НФСБ

...
Избраният наскоро за зам.-председател на Народното събрание лидер на НФСБ
Коментари Харесай

Валери Симеонов обяви, че от година работи над себе си

Избраният неотдавна за зам.-председател на Народното събрание водач на НФСБ Валери Симеонов съобщи, че от година работи над себе си откакто загуби вицепремиерския си пост поради острия си език.

Майки на деца с увреждания и техни съидейници стачкуват в последните дни с искане за оставката на Симеонов от зам.-председателския пост поради изявлението му преди година по техен адрес, когато ги назова " група кресливи дами ", които спекулират с " сякаш заболели деца ".

" Осъзнавам, че съм по-различен в политически проект, употребявам по-остри изрази, мъчен съм по темперамент. Но в продължение на година работя върху себе си ", сподели Симеонов в изявление за Нова телевизия. " Не е заслужено да ме изкарват публичен зложелател номер 1, не е човешко. Платих си своята цена ", добави той. " Много постоянно се обръща внимание на изразите, които употребявам, а не на смисъла, който преследвам. Моето предпочитание е да скъся дистанцията от казуса до възприемането му от фена, обясни той информационния си метод.
Симеонов е на мнение, че не е редно организации на хора с увреждания да афишират политически претенции и акцентира, че трите законопроекта, за които упорстваха майките, са признати, т.е. митингите им са довели до триумф.

Той посочи, че е в Народното събрание не тъй като е нахален и безсрамен, а тъй като за него са дали своят вот 320 хил гласоподаватели

" Не е въпрос на чест, на въпрос и гибел дали ще остана зам.-председател. Аз съм сполучлив предприемач, " сподели водачът на НФСБ и добави, че в продължение на три месеца отказвал, само че в последна сметка бил повдигнат по гледище на Вътрешна македонска революционна организация.

Симеонов сподели, че приема като комплимент реакцията на Движение за права и свободи против избирането му за зам.-председател.

Той описа, че преди да влезе в политиката е оказал помощ с персонални средства на доста хора - платил е гаранцията и юриста на българи, намиращи се в затвор в Гърция, промяната на става на мъж и кохлеарен имплант на дете с повреден слух. Негови близки също страдат от тежки болести и той се грижи за тях. Изкарват ме като звяр, който няма сетива да разбере болката на тези дами, в противен случай, доста добре я разбирам, отбрани се той и добави:
" Не ми е присъща показност ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР