Изборният резултат е тежка загуба за нас, но сме в

...
Изборният резултат е тежка загуба за нас, но сме в
Коментари Харесай

БСП ще подкрепи кабинет на Слави

Изборният резултат е тежка загуба за нас, само че сме в обстановка на политическа мощ, без която не може да се сформира държавно управление, акцентира тя
Ако Слави Трифонов направи кабинет и му е необподима нашата поддръжка за този кабинет по политиките, които ще организира, ще я получи.
Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в утринния блок на Българска национална телевизия.

Изборният резултат е тежка загуба за нас, само че сме в обстановка на политическа мощ, без която не може да се сформира държавно управление, акцентира. тя

Ние сме основен фактор за бъдещото ръководство, сподели Нинова. Но по-важни са политиките, посочи тя. Ние водим 4 години борба с този модел, само че бяхме сами, в този момент сме повече партии в Народното събрание, които сме срещу това ръководство. Може да се съберем по политики.

Нинова изрично съобщи: Ако Слави предложи кабинет и му е нужна нашата поддръжка по политиките на този кабинет, ще я получи. Протестните партии се обявиха против този модел на ръководство и в случай че сме кардинални, би трябвало да ни направи обединяване против този модел, без да се натрапваме.

Нинова съобщи, че модела Борисов не е погубен, а единствено е разтърсен.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР