Изборните резултати бяха напълно очаквани, заяви пред БНР социологът проф.

...
Изборните резултати бяха напълно очаквани, заяви пред БНР социологът проф.
Коментари Харесай

Всички ще се скрият зад широкия гръб на ген. Янев, смята социологът проф. Иво Христов

Изборните резултати бяха изцяло предстоящи , съобщи пред БНР социологът проф. Иво Христов.

" Това ще бъде непредставителен парламент. Голяма част от гласоподавателите не участваха в този фарс ", изясни той ниската изборна интензивност.

И уточни, че поради тежките задания .

" Предстои да забележим " Многострадална Геновева " в три дейности - първи мандат, втори мандат и при третия -  ще поеме тежкия кръст на избавяне на отечеството и всички ще се скрият зад необятния ", сподели Иво Христов.

Според него опитът за държавно управление ще бъде да се понасят имиджови вреди. " Да се употребяват благините на властта и това да стане с колкото е допустимо по-малко негативи. Има мощен напън извън - предвид на това, че сме прифронтова територия, територията да бъде ръководена от постоянен кабинет ", изясни проф. Христов.

Относно , п роф. Христов сподели, че то е хроника на една предизвестена гибел .

" Там от дълго време се е осъществил разводът сред левите хрумвания и лявата партия . Всеки комплициран систематичен проблем, защото н яма интелектуален потенциал той да бъде свестен, се преформулира като персонална виновност на някого. Корнелия Нинова е единствено законосъобразен израз на това проваляне ", изясни социологът.

Според него Има Такъв Народ са изпълнили задачата, за която са били основани . " И Политическа партия, за каквото бяха основани, те го извършиха ", сподели проф. Христов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР