Изборът на нови зимни гуми е едно от най-важните решения,

...
Изборът на нови зимни гуми е едно от най-важните решения,
Коментари Харесай

Няколко важни въпроса, свързани с избора на нови зимни гуми

Изборът на нови зимни гуми е едно от най-важните решения, които всеки водач би трябвало да вземе в границите на календарната година. От въпросното решение зависи стабилността на транспортното средство през по-студения интервал, както и сигурността на обособените участници в придвижването, поучават специалистите от Маргел . В идващите редове ще обърнем внимание на някои въпроси, които потребителите постоянно си задават по тази тематика.
Нужни ли са ми зимни гуми?

Изненадващо, само че факт. Все още много водачи не схващат смисъла от промяната на летните със зимни гуми и се питат дали тя изобщо е нужна. Веднага ви отговаряме – да, тази промяна не просто е нужна, а си е безусловно наложителна. Карането с летни гуми през зимата утежнява доста контрола върху транспортното средство и може да докара до голям брой рискови обстановки на пътя. Затова и в закона са планувани съответни периоди за осъществяване на промяната, като при неспазването им се постановат наказания.
Нискобюджетни или премиум зимни гуми?

Друга постоянно срещана неточност е залагането на нискобюджетни зимни гуми, които не разполагат с нужните качествени характерности за гарантиране на естественото напредване при тежки условия. Подобни зимни гуми освен ще ви основат проблеми в избрани обстановки на пътя, само че и е изцяло допустимо да ви излязат по-скъпи от финансова позиция. Премиум зимните гуми, въпреки и с по-висока цена, трайно намаляват съпротивлението при търкаляне, а с това понижават непрекъснатите разноски на гориво, осъществявани при придвижване на вашия автомобил.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР