Изборът на домашен любимец е много сериозна стъпка, към която

...
Изборът на домашен любимец е много сериозна стъпка, към която
Коментари Харесай

Какъв домашен любимец да избереш според зодията си

Изборът на домакински любим е доста сериозна стъпка, към която би трябвало да методите отговорно. Вземайки животинче вкъщи, вие би трябвало да му осигурите подобаваща грижа в идващите години. Това е изключително отговорно решение за тези, които вземат обществени питомци, живеещи 10 и повече години.

Мнозина се чудят какъв домакински любим да си изберат. Тук би трябвало да се вземе поради пространството вкъщи, свободното време и финансовите благоприятни условия. Също по този начин темперамента на стопанина. Ако към момента сте в търсене на своя домакински приятел, може да се допитате и до астролозите, съгласно които другите зодии могат да изградят хармонично другарство с разнообразни животинчета.

Ето какъв домакински любим да си изберем съгласно зодията:

Домашен любим за Водните зодии (Рак, Скорпион, Риби)

Котките са най-подходящите любимци за вашата зодия. Тяхната самостоятелност и тайнствен темперамент има доста общо с вас. Бъдете сигурни, че по време на интервали на вътрешен спор или горест, котките ще бъдат там и ще ви поддържат.

 Домашни любимци

Домашни любимци за Огнените зодии (Стрелец, Овен, Лъв)

Огнените знаци несъмнено обичат кучета. Вашата подвижност и обич към живота ще ви слеят с вашия домакински любим. Те обичат да се забавляват и играят тъкмо като вас. Кучетата са в положение да ви дадат доста позитивни и занимателни моменти в живота.

Домашни любимци за Земните зодии (Телец, Дева и Козирог)

За Телец, Дева и Козирог са положителни домашни любимци тези, които можете просто да наблюдавате и да се грижите за тях, като хамстери, папагали или аквариумни риби. Те ще ви дадат естетика и ще облекчат напрежението, както и ще обезпечат малко комфорт в къщата. И най-голямото благополучие за вас е да живеете или посещавате плантация, където има пилета, крави и по този начин нататък.

Домашни любимци за Въздушните зодии (Водолей, Везни, Близнаци)

 Порче за домакински любим

Представителите на детайла Въздух нормално се интересуват от всичко ново и извънредно. Най-често точно те стават редки притежатели на доста екзотични животни и, което е забавно, съвършено ги опитомяват и намират общ език с тях. Така че можете умерено да помислите за мини прасенца, порчета, чинчили.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР