Избирателите, особено по-възрастните, са притеснени от предстоящото машинно гласуване –

...
Избирателите, особено по-възрастните, са притеснени от предстоящото машинно гласуване –
Коментари Харесай

Нанков: ГЕРБ предвижда всяка година актуализация на всички пенсии

Избирателите, изключително по-възрастните, са обезпокоени от идното машинно гласоподаване – това е нещо непознато за тях и се притесняват, че ще се затруднят на вота. Това написа в профила си във фейсбук лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за област Ловеч след срещи в община Летница. ГЕРБ също беше срещу възбраната на хартиените бюлетини, само че новата власт съумя с гилотината на болшинството в 45-ото Народно заседание да наложи тази безумна смяна в изборните правила, подсети Нанков. И прибавя, че като виновни политици организират разяснителна акция по какъв начин се борави с машините за гласоподаване.

Традиционно хората са притестени за приходите си и дали се задава тежка зима, ще има ли нова вълна на пандемията и по какъв начин тя ще се отрази на стопанската система, прибавя Нанков. Заедно с други претенденти от листата на ГЕРБ-СДС, той организира срещи в предприятието „ Хладилника “ в Летница, където се създават заготовки за замразени плодове, в пенсионерския клуб, както и в селата Крушуна и Горско Сливово. Напълно подкепяме възрастните хора в желанието им за нарастване на приходите им – обянихме им, че ГЕРБ планува всяка година да има актуализация на всички пенсии като в края на 4-годишния мандат през 2025 година междинната пенсия да е достигнала 600 лева, споделя лидерът на листата за област Ловеч.
 Нанков: Служебният кабинет вместо да провежда изборите, взе участие в тях като избирателен щаб на президента Нанков: Служебният кабинет вместо да провежда изборите, взе участие в тях като избирателен щаб на президента
" За страдание констатацията, която можем да създадем през днешния ден във връзка активността на служебното държавно управление е, че то играе ролята на високо...

За разлика от съперниците ни, ние поемаме единствено задължения, които можем да осъществим. Другите дават обещание преизчисление на база приходите от 2018 година, само че не споделят, че тогава 1 милион възрастни хора няма да получат и стотинка над сегашните си пенсии, прибавя Нанков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР