Изберете най- точния за вашата нова кухня Докато 2023 г. навлиза

...
Изберете най- точния за вашата нова кухня
Докато 2023 г. навлиза
Коментари Харесай

Какви са тенденциите при избор на плочки за кухня през 2023

Изберете най- точния за вашата нова кухня

Докато 2023 година навлиза в разгара си, тя продължава да ни изненадва с нововъзникващи трендове в декора. Днес ще обсъдим какъв избор на плочки за кухня може да изберете, които ще бъдат на мода тази година. Ще покрием всичко от класиката до някои нови оферти, които ще харесате.

Можете да приложите тези хрумвания, в случай че се местите в чисто нов дом или в случай че ще ремонтирате кухнята си тази година.

Готови ли сте да извършите всички новогодишни обещания, които сте сложили за вашия дом? Нека стартираме с вашата кухня, това особено и значимо място за цялото семейство. Доста огромна част от вашето време прекарвате в тази стая, сърцето на дома, и като такава тя би трябвало да бъде топла и гостоприемна.

Избор на плочки за кухня- да живее цвета!

Цветовете в един или разбъркан звук са наклонност, която стана една от най- известните през новата година.

Първата алтернатива в нашия лист с съвременни кухненски плочки допуска, че сме рисковани с цвета. Не се опасявайте от цвета, по-скоро го оставете да ви извърши с жизнеспособност. Независимо дали вашите плочки са на един декор, многоцветните, елементарни или шарени, цветните плочки ще бъдат на мода. Помислете в този момент, кой е обичаният ви цвят?

Бял типичен жанр

За мнозина ще звучи монотонно, само че бялото постоянно ще бъде алтернатива и то добра. Това е безконечен звук, който прибавя светлина и чувство за шир към всяка стая. Освен това пасва на всеки жанр фон.

Поради тази причина и още повече, бялото продължава да бъде наклонност, когато става дума за кухненски плочки. Разбира се, 2023 година носи забавна оригиналност, която би трябвало да анализирате: матовото покритие. Тази наклонност се сбогува с вариантите за емайл, какво мислите?

В рамките на тематиката за шарките откриваме плочки вид рибена кост, ненапълно класическо, само че скъпо предложение. В взаимозависимост от цвета, той се приспособява както към огромни, по този начин и към дребни кухни, без особени проблеми. Това нарушава монотонността на един декор и придава жизнеспособност.

Ако това е прекалено много за вас, постоянно можете да бъдете по-фини. Пример е смесването на гладки и шарени части, прибавяне на динамичност и доста забавна образна игра. Но приемете нашия съвет! Гладките плочки постоянно би трябвало да са шарени.

Избор на плочки за кухня- с ръчно направено покритие

Плочките с ръчно направени покрития са наклонност в кухненския фон, тъй като са достоверни, истински и неповторими. Повечето плочки в този жанр са направени на ръка, тъй че са изцяло неповторими.

Въпреки че се счита, че тези типове плочки са свързани единствено с декоративни стилове като рустик, това не е по този начин. Ще се изненадате от опциите, има по нещо за всеки усет.

Избор на плочки за кухня- шестоъгълни плочки

Модерните кухненски плочки в шестоъгълни форми основават замайващ декор.

Излизайки от безвредната зона, ще препоръчаме потреблението на шестоъгълни, правоъгълни или неправилни плочки, които нарушават обичайните квадрати.

По същия метод и в сходен смисъл имаме плочки с претекстове, концепция, която включва покрития с талази и изпъкнали фигури, добавящи динамичност и доста забавен 3D резултат.

Плочките имитиращи други материали

И най-после, когато става дума за съвременни кухненски плочки, те се трансфораха в наклонност най-много заради своята еластичност. Говорим за такива, които имитират други материали като натурален камък, мрамор или гранит. По същия метод ще намерите плочки, които наподобяват на дърво. Те са доста по-евтини и по-издръжливи.

Инфо: https://decortips.com/

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР