Изберете една от мидите на картинката и ще разпознаете интересни

...
Изберете една от мидите на картинката и ще разпознаете интересни
Коментари Харесай

Изберете мидата, която най-много Ви допада и научете за скритите аспекти на Вашата личност

Изберете една от мидите на картинката и ще разпознаете забавни аспекти от Вашия темперамент и обещано Ваше качество, което Ви е присъщо, само че настойчиво не желаете да забележите, написа zajenata.bg.

1. Ако сте избрали първата мида, тогава вие сте по-интуитивен човек, в сравнение с си мислите. Често търсите съвет от другите хора. Въпреки че можете елементарно да изберете най-хубавата алтернатива освен за себе си, само че и за вашето семейство и другари. Препоръчваме ви да обърнете повече внимание на фантазиите и предчуствията си.
2. Оказва се, че сте същински водач. Вие отделяте повече внимание на другите, в сравнение с си мислите. Обърнете внимание, че роднините и приятелите постоянно се обръщат към вас за съвет. И това не е инцидентно. Необходимо е да развиете лидерските качества в себе си и тогава вашият живот ще се промени качествено към по-добро.
3. Всичко ново ви се дава доста елементарно и умерено. Имайте поради, че монотонността не Ви харесва изключително. Вие сте по-заинтересовани от откриването на нови хоризонти и приемането на нови познания. И това е доста потребно умеене, тъй като светът в никакъв случай не стои имобилен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР