Изабелла Шиникова се класира за четвъртфиналите на турнира по тенис

...
Изабелла Шиникова се класира за четвъртфиналите на турнира по тенис
Коментари Харесай

Шиникова е на четвъртфинал в Швейцария, Стаматова с победа в Хамамет


Изабелла Шиникова се класира за четвъртфиналите на шампионата по тенис на червени кортове в Клостерс (Швейцария) с награден фонд 25 хиляди $. Българката победи поставената под №6 Джулия Гато-Монтиконе от Италия с 6-1, 2-6, 7-5 след 2 часа и 9 минути игра.

Шиникова поведе 4-1 в решаващия трети сет, само че загуби идващите четири гейма за 4-5. След това Изабелла реализира серия от три следващи гейма, с цел да завоюва със 7-5. С триумфа Шиникова си обезпечи 9 точки за международната класация. Следващата й съперничка ще бъде Сара-Ребека Секулич (Германия).

В същото време Юлия Стаматова се класира за втория кръг на шампионата по тенис на червени кортове в Хамамет (Тунис) с награден фонд от 15 хиляди $. Поставената под №4 българка победи Петра Янускова (Канада) със 7-6(5), 6-2 за 1 час и 52 минути игра.

Юлия изпусна преднина от 4-1 и 5-3 в първата част с цел да се стигне до тайбрек. В него Стаматова завоюва със 7-5 точки. Следващата й съперничка ще бъде представителката на домакините Шираз Бехри. Стаматова проработи 1 точка за международната класация. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР