ившият зам.-министър по околната среда и водите Красимир Живков остава

...
ившият зам.-министър по околната среда и водите Красимир Живков остава
Коментари Харесай

Бившият зам.-министър в МОСВ Красимир Живков остава в ареста

ившият зам.-министър по околната среда и водите Красимир Живков остава в ареста. Това реши Апелативният профилиран съд, съобщи БГНЕС.

Живков искаше по-лека мярка за неотклонение.

Бившият заместник-министър на околната среда и водите Красимир Живков беше измежду задържаните при профилирана акция на ДАНС и прокуратурата в София, Русе, Плевен и Монтана на 28 май. Арестувани тогава бяха и братята Атанас и Пламен Бобокови. Единият от тях – Атанас, и сега е в ареста с най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража”.

На 29 септември държавното обвиняване заяви, че 16 756 тона боклуци, измежду които 7 756 тона рискови, са открити при огледи, осъществени по отношение на формираното досъдебно произвеждане от Специализираната прокуратура против проведена незаконна група с присъединяване на длъжностни лица, по което обвинени са Атанас Бобоков, Пламен Бобоков, Красимир Живков, някогашен зам.- министър на околната среда и водите, шеф на търговски сдружения и шеф на Регионална инспекция за опазване на околната среда. Отпадъците са открити в землищата на обитаеми места в четири области.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР