Иво Димчев проявява екстравагантния си нрав от най-ранна детска възраст,

...
Иво Димчев проявява екстравагантния си нрав от най-ранна детска възраст,
Коментари Харесай

Нети спасила Иво Димчев от казармата

Иво Димчев демонстрира екстравагантния си манталитет от най-ранна детска възраст, разбра HotArena.

Дори съучениците му, които се държат жестоко с него, не съумяват да пречупят артистичността му. Още на 13 той взема решение да разиска интимната обстановка с доктор и отива при сексолог, който непосредствено пита " Проблем ли е, че одобрявам момчета? ". Човекът удостоверява, че е проблем и му дава умен съвет: да си хване другарка, която да го излекува. Опитва секс с момиче, само че не се получава. Записва си час в Медицинска академия при лекар Бостанджиев. И той го светва: Не си губи времето, откри си другар! 

Влиза в актьорски пробен клас в 22-ра гимназия, където всички девойки са луди по него - висок и грациозен. Той обаче най-вече се сближава с Антоанета Добрева-Нети. Тя се трансформира в сродната му душа, а майка му, която по това време не подозира за половата му ориентировка, безпределно се надява, че двамата са гаджета. На Иво му е безпределно мъчно да признае пред родителите си, че избира мъже - и двамата са изразени хомофоби. Майка му обожава Васил Найденов и когато схваща, че той не е това, за което го мисли, стопира да го слуша. 

В 11 клас Димчев въпреки всичко й разкрива истината и тя изпада в потрес, поради което цяла седмица пие успокоителни. Постепенно се трансформира в страшилище за всичките си другари мъже, които автоматизирано му стават врагове. Нети пък съумява да го избави от казармата. Той се пробва да изясни на комисията, че е гей, само че не му имат вяра - мислят, че клинчи. И двамата с Нети измислят елементарен, само че ефикасен проект - Иво облича мощно клоширана пола-панталон и сребърна блузка от дрешника на Нети. Явява се в целия си маскараден искра пред военните, които вечно го освобождават от работа, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР