Ивестен сенчест бос от зората на демокрацията има директна връзка

...
Ивестен сенчест бос от зората на демокрацията има директна връзка
Коментари Харесай

РЕКЕТИРАН БИЗНЕСМЕН: Проблемите ми започнаха с визитата на премиера Кирил Петков

Ивестен горист необут от зората на демокрацията има директна връзка с премиера Кирил Петков. Това твърди предприемачът Васил Димитров в предаването " ЕвроДикоФ " по телевизия " Евроком ". Той описа, че " този олигарх " се е свързал с искане да купи бизнеса му, другояче щял да стовари цялата мощност на страната. Димитров съобщи, че е подал тъжба до съответните органи, само че отхвърли да назове името на олигарха.

Бизнесменът сподели, че от 00 часа тази нощ компанията му към този момент не работи.

" Проблемите ми започнаха с визитата на премиера господин Петков, когато той дойде на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево и персонално инспектира нашата лабораторна активност,въпреки че не разполага с нужната за това компетентност както и особено, с цел да разпореди следващата инспекция на активността ни ", написа Димитров в писмо до медиите.

Васил Димитров няколко пъти съобщи, че скоро всички ще схванат името на олигарха, за който той приказва.

Публикуваме и писмото, което Васил Димитров е изпратил до медиите - без редакторска интервенция.

През месец февруари 2022 година с мен се свърза човек, непосредствен до лице – прочут български предприемач, чието име се свързва с проведената престъпност от времената на прехода.

Този човек ми заяви, че въпросният предприемач има интерес към моя бизнес и го желае за себе си - желае да купи компанията ми и или ще му я продам на цена избрана от него, или бизнесът ми ще бъде лишен благодарение на страната, защото както постоянно, по този начин и сега, той се употребява с подкрепи на най-високо държавно равнище и има големи финансови запаси.

Въпреки че въпросният предприемач е обществено прочут и всичко, което медиаторът ми сподели, аз знаех, че в действителност е по този начин отхвърлих изрично и обясних, че имам договорни връзки с над 700 компании вносители, имам и контракт за наем с БАБХ за пространствата, в които работя, и нямам желание да се отхвърлям от работата си.

На последваща среща медиаторът ми даде да приказвам по телефона с въпросния предприемач и той с очевидно раздразнителен глас ми даде период от 10 дни да си помисля. В противоположен случай ме заплаши, че целия държавен уред ще се стовари върху мен и компанията ми и ще бъде открито съображение да ми бъде преустановен договорът за наем на пространствата, в които работя, защото има големи политически подкрепи от властимащите сега, като по-късно негови компании ще поемат моята активност. Отново отхвърлих, като вежливо обясних, че нямам желание да се поддавам на изнудване, а той ми сподели че доста скоро ще се разделя с бизнеса си.

Скоро по-късно на 1 април 2022 година проблемите ми започнаха с визитата на премиера господин Петков, когато той дойде на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево и персонално инспектира нашата лабораторна активност,въпреки че не разполага с нужната за това компетентност както и особено, с цел да разпореди следващата инспекция на активността ни.

Тогава аз разбрах какво значи „ най високото държавно ниво”, което визираше близкия до властта олигарх и разбрах до каква степен в действителност са се разпрострели пипалата на мафията.

Разбрах че всичко, против което сме се борили през годините обратно, освен към момента съществува, а в противен случай - избуяло е в чудовищни размери до самия връх на държавната власт.

Оттогава аз и чиновниците ми сме подложени на непрекъснат безочлив тормоз от държавните органи в лицето на зам.-министъра на Министерство на земеделието и храните господин Христанов, управлението на БАБХ в лицето на господин Даскалов и господин Мавровски. Всички те от една и съща политическа партия, които очевидно са стимулирани от най високото държавно равнище да изземат активността и бизнеса ми.

Зам. -директорът на БАБХ господин Мавровски непрекъснато ни повтаря, че има разпореждане от шефа на организацията господин Даскалов в къс период да се намерят претекстове и да приключи контракта ни за наем с БАБХ. Въпреки че това е правосъден спор и се взема решение от способния съд, в следствие в прорез с всички правни правила получих от Даскалов и нотариална покана да освободя пространствата, на които съм наемател.

Към момента по отношение на това безвластие съм подал тъжби и сигнали до всички способени органи в страната и чужбина, а в този момент осведомявам и Вас, медиите, с цел да наблюдавате деликатно този урок по изземване на частен бизнес в интерес на мафията благодарение на държавния уред.

Въпреки рискът да навредя на следствието, напълно скоро следва да изнеса обществено и името на този олицетворяващ мафията прочут предприемач от годините на прехода, като имам вяра, че всички Вие сами ще намерите следите от неговите пипала както обратно във времето, по този начин и в този момент.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР