Ивайло Захариев развълнува десетки зрители на последното си представление, след

...
Ивайло Захариев развълнува десетки зрители на последното си представление, след
Коментари Харесай

Ивайло Захариев предложи брак на новата си жена по време на представление

Ивайло Захариев развълнува десетки фенове на последното си зрелище, откакто клекна и предложи брак на новата си обич Станислава. За да е оптимално запаметяващо се, артистът избра да го направи не къде да е, а от сцената, след края на " Поручик Бенц " в Пчеларево.

Чаровният актьор, който призна обществено, че още веднъж се носи на крилете на любовта, показа красивия миг с сътрудниците си Йоана Буковска и Любомир Ковачев, погледите на публиката в Дома на маестра Константина Петкова, предава Шоу Блиц.
 Ивайло Захариев предложи брак на новата си жена по време на зрелище (СНИМКА)

Актьорът е обмислял по какъв начин тъкмо да предложи на приятелката си от няколко дни насам, само че е избрал точно добруджанското село, с цел да придвижи цялата страст от сцената непосредствено в душата на изгората си. Колежката му Йоана Буковска знаела какво възнамерява той и след края на представлението поканила на сцената момичето, което се грижи за дрешника на трупата - Станислава Славчева пред предлог, че желаят да ѝ благодарят за помощта.

Щом се качила на сцената, Ивайло Захариев застанал на колене с букет цветя и пръстен и я попитал: " Стаси, ще се омъжиш ли за мен? ".

И за двамата това ще бъде втори брак. Ивайло Захариев има две момчета от предходната си връзка, а Станислава - едно момиче, които към този момент са другари. Двойката и децата им бяха дружно на фамилна отмора неотдавна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР