Ивайло Панков и Александър Истатков, задържани за вземане на подкуп,

...
Ивайло Панков и Александър Истатков, задържани за вземане на подкуп,
Коментари Харесай

Постоянен арест за двамата полицаи, взели два подкупа от по 500 лева

Ивайло Панков и Александър Истатков, арестувани за взимане на рушвет, остават с мярка за неотклонение " задържане под стража ". Решението е на Апелативен съд - София, оповестиха оттова. 

Двамата са упрекнати, че до момента в който били пратени в командировка в Благоевград на 17 ноември, взели два подкупа от по 500 лв.. Неуспешно пробвали да вземат и трети за 1500 лева Двамата са чиновници на Главна дирекция " Национална полиция " и задачата на командирвката е била предварителна защита на корупцията.

Според магистратите все още има задоволително данни от които да се направи обосновано съмнение, че са направили това, за което са упрекнати. Няма заплаха да се укрият при изменение на мярката, само че може да се изведе аргументираност на заплахата да извършат други закононарушения.

Към момента защитната теза, че двамата служители на реда са създали опит да пресекат част от злоупотреби с нелегално с изсичане и продажба на дървен материал в региона на Благоевград, не е подкрепена от задоволително доказателства.

При смяна на доказателствения материал по случая, обвинените могат още веднъж да изискат изменение на ограниченията си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР