Ивайло Лилов хвърли камък в политическото блато като покани Бойко

...
Ивайло Лилов хвърли камък в политическото блато като покани Бойко
Коментари Харесай

Иво Лилов с ирония: Къде е индустриалната зона на Враца, обещана от Бойко Борисов преди 4 години?

Ивайло Лилов хвърли камък в политическото тресавище като предложения Бойко Борисов да пристигна да открие къде е индустриалната зона на Враца, която дадоха обещание на хората на предишните парламентарни избори.
С присъединяване си в предавена на локална кабелна телевизия, регионалният ръководител на Българска социалистическа партия Ивайло Лилов взриви общественото пространство, като насочи предизвикателство към премиера да дойте във Враца и да открие обещаната преди 4 години индустриална зона.
„ Аз чакам Премиера да пристигна да открие новата индустриална зона, която общещаваха на хората преди 4 години. Трябва да е ясно, че хората се наслушаха на празни обещания и когато поемаш задължения те би трябвало да се извършват! “, съобщи младият политик.
Председателят на регионалната организация на Българска социалистическа партия напомни и общественото изказване на министъра на стопанската система – Емил Караниколов, във връзка на построяването на индустриалната зона за Северозападна България в Ловеч, а не във Враца и попита къде са били нашите представители във властта и по какъв начин опазиха интереса на гласоподавателите си от област Враца. „ Чакам с неспокойствие новите обещания на управляважите, на фона на неизпълнените остарели... “, съобщи с нужната доза подигравка във връзка на идната акция Ивайло Лилов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР