Ивайла Бакалова стяга сватба с 13 години по-възрастния от нея

...
Ивайла Бакалова стяга сватба с 13 години по-възрастния от нея
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова стяга сватба

Ивайла Бакалова стяга женитба с 13 години по-възрастния от нея ресторантьор Веселин Денков, прочут с прякора Веско Брадата, оповестява "Уикенд ". Бившата Мис България към този момент била говорила с една от най-известните сватбени агентки в страната да провежда щастливото събитие.

Напоследък хубавата варненка, която от години е с непрекъснат адрес в Дубай, прекарва от ден на ден време в България, зарязвайки бизнеса си с недвижими парцели в емирството. Оказа се, че повода е бъдещата й женитба с Брадата, който е притежател на един от най-известните заведения за хранене в София.

В момента, с изключение на заведения за хранене, милионерът имал и голям, първокласен апартамент в Дубай, на една ръка разстояние от хотела "Бурж ал Араб ", който краси всички картички и пейзажи на емирството. Въпреки това обаче, когато ходел там, предпочитал да живее при Ивайла.

Връзката им е от 2016-а, когато двамата бяха в Сен Тропе с другари. Следващата година даже се появиха подозрения, че миската е бременна от него.

Твърди се, че Денков бил богат, само че извънредно прагматичен. За сватбената организация обаче, нямало да пести пари. "Само там ще изръси най-малко 25 хиляди лв. ", считат хора, които са употребили услугите на организацията и са осведомени с нейните цени. Същата преди време провежда сватбеното празненство на Николета Лозанова и Валери Божинов. Бакалова щяла да разчита на нея за безусловно всичко, в това число за избора на булчинската си рокля.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР