Ивана се завърна в А-отбора на фолка с поредица грандиозни

...
Ивана се завърна в А-отбора на фолка с поредица грандиозни
Коментари Харесай

Ивана се завърна в „А”-отбора на фолка: Фолкзвездата стартира турне „Шампанско и сълзи” драстично отслабнала

Ивана се завърна в „ А ”-отбора на фолка с поредност грандиозни концерти. Преди дни изпълнителката на безконечния шлагер „ Шампанско и сълзи ” препълни Летния спектакъл във Варна, а след броени дни – на 6 август, ще е спектакъла й и в Бургас. Повечето билети към този момент са продадени. До края на годината изпълнителката възнамерява огромни независими изяви и в Пловдив и София.

И стинско музикално странствуване в годините предложи Ивана на публиката. Певицата отвори сърцето си и сподели страсти, надълбоко скрити в душата й. Звездата непрестанно общуваше с публиката и лиричния воин в спектакъла „ Шампанско и сълзи ”, а точно остарелият другар – барман, който в годините непроменяемо е бил покрай певицата. Именно него тя попита: „ Има ли обич след любовта? Мислиш ли, че двама души, които са умирали един за различен, откакто се разделят, могат умерено да си описват за новите любови? Да се радват на щастието на другия без да се ревнуват... ”

Най-силният миг в концерта й във Варна бе този, в който певицата трябваше да показа една от най-емблематичните песни в репертоара си, а точно „ От извора ”. В истинския видеоклип е снимано фамилията на певицата – нейните родители и щерка й Теодора като дребна. Но в този момент за първи път „ От извора ” се трансформира в песен-посвещение, обръщение към индивида, който постоянно е бил образец и огромната опора в живота й, а точно нейния татко Тодор, който единствено преди няколко месеца без време напусна този свят, покосен от Ковид-19. „ Моят татко беше... Моят татко Е едно голямо сърце, цялостно с обич. Небето има огромен шанс, че подобен добър човек към този момент е горе ” – през сълзи показа Ивана с многочислената аудитория, която експлодира в овации в поддръжка на обичаната си звезда.

Освен нормалните „ обвинени ” – Стояна, Румен и Васил Иванов, в спектакъла „ Шампанско и сълзи ” като специфичен посетител Ивана предложения младия реализатор Радко Петров, а той почтено се показа и съумя да грабне публиката. От концерта стана ясно, че Ивана напряко се е стопила и изваяла идеална фигура. Малко преди спектакъла си в морската столица, звездата на фолка се включи от Димитровград, с цел да покаже един от тоалетите за театралните си изяви. Ивана призна, че няма да е тя, „ в случай че не прави нещата в последния миг ”, добре, че дизайнерката, с която работи и са близки приятелки, няма да й откаже в никакъв случай. После певицата показа, че веднага ще й зашие ръкави. „ А и това тука доста ми е отворено, би трябвало да ме скриеш изпод, тъй като по този начин съм малко вулгарна. Въпреки че елегантно стои, не знам. Ще му слагаш ли подплата, ще решиш ”, показа звездата на „ Пайнер ”.
Феновете й пък акцентираха, че наподобява зашеметяващо. Както към този момент показа неотдавна, Ивана имала проблеми преди време с щитовидната жлеза. За благополучие, към този момент е добре, а идеалната си фигура съумяла да върне, като спазвала известната диета „ Зоната ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР