Ивана най-накрая откри точния човек. Певицата е на почивка с

...
Ивана най-накрая откри точния човек. Певицата е на почивка с
Коментари Харесай

На морето: Младо гадже снима пищните бомби на Ивана

Ивана най-сетне откри точния човек. Певицата е на отмора с младо гадже, научи HotArena.

Звездата е видяна да плажува в Равда с тайнствен момък . По думите на очевидци мъжът до Ивана е доста по-млад от нея. Двамата показват голяма непосредственост между тях. Лежат на един шезлонг и не стопират да си вършат селфита, описват курортисти.

Ивана и новият й мъж отсядат в първокласен комплекс в морския град. Двамата тънат в същински разкош, издаде самата изпълнителка. Хитовата певица отдавна удря на камък в търсенето на верния мъж, с който да е вечно. По всичко проличава, че звездите се подреждат в вярната посока. Ивана е по-влюбена и щастлива отвсякога.

" Да, ухилвам се, тъй като всички страхове изчезват, когато те прегърне верният човек ", звучи загадъчно едно от последните послания на певицата в обществената мрежа.

Въпреки че годинките си вървят, Ивана не стопира да е идеал за доста мъже. Певицата, която е повече от 20 години на сцената, поставя в дребния си джоб редица бръмчалки. Една от любимките на Пайнер, не стопира да пръска съблазън на плажа. Ивана гордо пъчи обилния си бюст, а зад камерата е новото и гадже, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР