Иван Влъчков с Хонда Сивик ще завърши сезона си тази

...
Иван Влъчков с Хонда Сивик ще завърши сезона си тази
Коментари Харесай

Иван Влъчков завършва сезона с участие на писта Бургас

Иван Влъчков с Хонда Сивик ще приключи сезона си тази година с присъединяване на Писта Бургас, 5-и и оказващ се финален кръг от Националния шампионат на Затворен маршрут.

С отпадането на в началото планувания 6-и кръг на Серес или Дракон, водачът на Дамасцена Алба е първенец в класа си Туринг за 4-а поредна година. Той е неосъществим със 75 точки.

За втората позиция ще спорят Давид Будев с Рено Клио, Кольо Карастоянов с Хонда Сивик, и двамата от екипа на Дамасцена Алба, Стоил Неков с Хонда Сивик и Минко Минков, които са събрани в 7 точки. В класа имаме рекордните за сезона 15 поръчки.

Влъчков още веднъж ще взе участие с аварийния автомобил, откакто титулярният още не е подготвен след случая на планинско Шипка Дамасцена, провокиран от строшен носач. За надпреварата в Бургас Иван се приготви с картинг. Той взе участие в конкуренцията за Балканската купа в Кюстендил.

Силно наличие на водачи на Дамасцена Алба ще има и в серия Спорт – Динко Монев, Александър Димитров - Пъчката и Любен Емануилов. В тази категория поръчките са цели 25.

„ Очакваме доста мощна конкуренция, съобщи Влъчков. – Другите водачи са добре готови, което се видя и на писта Стара Загора. Благодаря на екипа ми Дамасцена Алба и на Стоян Стоянов за това, че съумяха да приготвят чудесно аварийния автомобил.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР