Иван Тодоров, шефът на печално известната фирма за кибер сигурност

...
Иван Тодоров, шефът на печално известната фирма за кибер сигурност
Коментари Харесай

Хакерът-милионер Иван Тодоров в любовна авантюра с дъщерята на Фатик

 Иван Тодоров, шефът на печално известната компания за кибер сигурност " ТАД Груп ", има нова тръпка след излизането си от ареста. 43-годишният варненски милионер е подхванал интимна връзка с сензитивно по-младата от него Адриана Тюркмен, щерка на убития през 2003 година мафиотски необут Филип Найденов – Фатик.

През последните 3 месеца Иван Злото, както е прочут в родния си град Варна хакер №1 в страната, е съвсем неразлъчен с сензитивно по-младата от него Адриана. Двамата обикалят дружно нощните заведения в София и по северното Черноморие, а в случай че се има вяра на светската мълва, щерката на Фатик дори се е нанесла да живее в софийския апартамент на Тодоров в тузарския жилищен комплекс " Стела Бояна " в полите на Витоша.

Въпреки, че са дружно от пролетта, до този момент босът на хакерите и Адриана Тюркмен не са оповестили публично връзката си. Според техни познати обаче, Иван Тодоров е вдлъбнат до уши в 23-годишната дъщеря на Фатик и изцяло е не запомнил краха на предходната си интимна случка.

След като предишното лято той бе зрелищно задържан на софийското летище като основател на невижданата хакерска офанзива против системата на Национална агенция за приходите, която докара до разгласяването на персонални данни на близо 5 милиона българи, неговата тогавашна другарка Гергана скоропостижно го напусна. Докато Иван Тодоров гниеше в ареста, половинката му дори си откри ново гадже – футболиста Павел Виданов, написа " Уикенд ".

Преборилата коронавирус Адриана Тюркмен е ярък лъч в живота на морския баровец Иван Тодоров. След като предишното лято той бе упрекнат от Специализираната прокуратура като подстрекател на хакерската офанзива против системата на Национална агенция за приходите, осъществена от неговия чиновник в " ТАД Груп " Кристиян Бойков, бизнесът му се срина като пясъчна кула. Фирмата за кибер сигурност " ТАД груп " бе оповестена във банкрут, а огромна част от заведенията му също спуснаха кепенци. Все отново Тодоров излезе от ареста през февруари, плащайки гаранция от 100 000 лв.. Делото за хакерската офанзива против Национална агенция за приходите, по който обвинени са Иван Тодоров, комерсиалния шеф на " ТАД Груп " Георги Янков и Кристиян Бойков, към момента не е стартирало.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР