Иван Колев поздрави футболистите на Локомотив София, въпреки поражението с

...
Иван Колев поздрави футболистите на Локомотив София, въпреки поражението с
Коментари Харесай

Иван Колев: Съжалявам за резултата, но трябва да работим още повече

Иван Колев поздрави футболистите на Локомотив София, макар провалянето с 0:1 от Берое след завръщането на "железничарите " в efbet Лига. Колев призна, че отборът има да работи още, с цел да добие най-благоприятен образ и не се нае със период да каже по кое време ще стане това.

„ Трябва да поздравя тима на Берое за триумфа, а след това да изкажа страдание за резултата. Първото полувреме стояхме организарно на терена и беше въпросът да задържим топката по-продължително в тяхното поле. Можеше да създадем още по-опасни положения. За страдание първите 20 минути на втората част „ се загубихме” в дуелите един на един. Те откриха превъзходство и неналичието на класа в офанзива ни попречи, а може и напрежението, да владеем топката по-дълго време”, стартира Колев.

„ Ако не държиш топката, би трябвало да тичаш в отбрана. С това разполагаме сега, опитваме да усъвършенстваме всеки футболист. Имаме играчи, които са изостанали в подготовката, само че бяха на терена. Разбира се, тази разнородност пречи, само че се надявам в хода на мачовете да се коригираме”, продължи треньорът.

„ Не знам дали е вероятен сюжет в толкоз къс период да настъпи смяна. Играем против участник от евротурнирите и самочувствие във футбола у нас. Искам да изкажа своята хвалба към играчите за дисциплината и голямото усърдие на терена. Това е пътят и идващият път ще имаме по-добър облик”, приключи Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР