Иван Киров, син на отвлечения от „Наглите“ бизнесмен Киро Киров,

...
Иван Киров, син на отвлечения от „Наглите“ бизнесмен Киро Киров,
Коментари Харесай

Синът на отвлечения бизнесмен Киров: "Наглите" излизат от затвора, защото имат нашите 3 млн. лева в себе си

Иван Киров, наследник на отвлечения от „ Наглите “ предприемач Киро Киров, държан 17 дни в плен, е извънредно засегнат от вчерашната информация, че двама от " Наглите " може да излязат предварително.

" Прочетох, че единия го освобождават 9 година предварително. В последна сметка това са хора с тежко престъпно минало. Не би ли следвало те да бъдат дори наказани на по-висока присъда, в сравнение с да ги освободят предварително?! ", запита той в ефира на Нова телевизия.

" Това са хора с десетки досиета в полицията. Най-накрая ги осъждат и потвърждават едно от закононарушенията им. Разбирам едно дете да открадне дъвка и за първи път... ", сподели още Киров.

Според него те са си платили с парите от отвличанията: " Нашите над един милион лв. ги няма. Тези хора най-вероятно разполагат с тези пари, това не се случва инцидентно. Нашите пари са разказани, банкнота по банкнота. Питам къде са ни парите и ще ни бъдат ли върнати! 12 фамилии бяха ощетени поради този случай. Те излежават присъда като за едно семейство ".

" В момента получават един втори късмет, който е образец за нашите нарушители. Те лежат единствено след 7 година и имат 3 милиона лв. в себе си. Това са хората, които рязаха уши и пръсти. Това са убийци и това е еднакво на ликвидиране. Те ме питаха дали желая да ми върнат татко ми на части и ми споделиха, че, в случай че не им платя, ще го убият ", добави предприемачът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР