Иван Гешев написал розово писъмце - на ниво момичешки лексикон

...
Иван Гешев написал розово писъмце - на ниво момичешки лексикон
Коментари Харесай

Гешев, янките те изтриха с гумичката, не те подкрепиха!

Иван Гешев написал розово писъмце - на равнище момичешки лексикон от 60-те години – какъв брой се радва на позицията на посолството на Съединени американски щати от понеделник вечерта. „ Инструментът “ на Господ съчинил следното в Twitter:
”Благодаря на сътрудниците ни от Съединените щати и посолството им в България за поддръжката за върховенството на закона и безкомпромисните дейности на Прокуратурата. Наистина - никой за нас не е над закона! Днес ще го покажем на всички българи за следващ път! " Ах, недей! Гешев в действителност ли има вяра, че някой ще се върже на налудния му прочит?

Кой, бе, Гешев, те е подкрепил?

Заради несъответстващата реакция на основния прокурор се постанова да цитираме още веднъж текста от посолството на Съединени американски щати:

„ Правото на спокойно събиране е съществена демократична полезност. Демонстрациите и митингите са знак за цветущо и витално гражданско общество. Мирните митинги са играли основна роля в 244-годишната народна власт на Съединените щати. Всяка нация заслужава правосъдна система, която е надпартийна и подвластна на върховенството на закона. Ние поддържаме българския народ в устрема му за повишение на доверието в демократичната система и поощряване на върховенството на закона в България. Никой не е над закона “.

Къде Гешев прочете поддръжка за безкомпромисните дейности на прокуратурата? Лекарства или огнена вода са движили ръката му?

Понеже Сийка, Пеевски, Франтишек, Сарафов и Петьо Еврото са го подвели с „ превода “, се постановат някои разяснения. Янките ясно и простичко споделят: Борисов – оставка! Гешев – оставка!

И са подкрепили митингите. А митингите са против Правителството и Гешев.

И това е обикновено за страна, на която Конституцията е от 17 страници и се съблюдава. В нея са записани записани изконните човешки права и по какъв начин да бъдат защитавани. Затова е велика тази нация, макар проблемите и рецесиите. Да беше прегледал и закона РИКО (The Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act, RICO). За мафията, обвързаностите с нея, рекета и корупцията става дума в този закон. По всички етажи, в това число в магистратурата. За 10 години четирима основни прокурори, те и правосъдни министри на Съединени американски щати, са били принудени да подадат оставка. В България нито един. Вероятно, тъй като нашите са безпогрешни? Затова всеки ден към 40 000 души от целия свят напират да учат и живеят в Америка, сред тях и доста българи.

Затова на площадите в страната хората скандират: „ Борисов – оставка “, „ Гешев е срам “, „ Пеевски в затвор “.

Тези неща не се учат в „ Школата Симеоново “. Но даже и нейни ученици, когато са гледали съществено на самообразованието и повишение на общата си просвета, са научили базови неща. Не наподобява Гешев да е измежду тях...

Заканва се през днешния ден да потвърди, че пред закона всички са равни. Вероятно с следващата ПР акция против някой министър от кабинета или нещо сходно. Само че няма да го направи, тъй като е част от мафиотизирана група, която смята корупцията за собствен господ. За него важи казаното от Дзержински: Ако към момента не сте в пандиза, това не е ваша заслуга, а наш пропуск. Безнаказаността и насилието му работят като опиат. Затова се трансформира в „ луди с картечница “…

Американците написаха ясно кой би трябвало да си тръгне от властта - незабавно. Не показаха имена, тъй като по този начин съблюдават дипломатичния език. Но подкрепяйки митингите, поддържаха желаните оставки.

Гешев им благодари. От тв " Европа ", която въодушевено хвали него и Борисов, се гневят, че Съединени американски щати се бъркат във вътрешните неща на сумеренна страна и упорстват посланичката да бъде привикана Херо Мустава от външната министърка Екатерина Захариева, която да я нахока. Наистина са изтерясали...

Ако Гешев и кръволоците в сянка имаха мозък колкото на едно пиле най-малко, щяха да разчели от дълго време дейностите на двама от настоящите политици у нас през последните дни и седмици, тъй като е допустимо да са били споделени с значими сътрудници.

Най-важното обаче са гласът и поривът на жителите. Дори вманиачен с картечница е безпомощен против тях.

Освен това е редно да смени каскета с будьоновка – по-честно е.

Борис Петков

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР