Иван Димов Иванов, за когото в края на миналата година

...
Иван Димов Иванов, за когото в края на миналата година
Коментари Харесай

Скандален депутат от БСП напуска парламентарната група

Иван Димов Иванов, за който в края на предходната година Националният съвет на Българска социалистическа партия взе решение да бъде изключен от партията, напуща парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ". Това разгласи от парламентарната естрада ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, която прочете заявление от негово име.

 Боян Чуков напуща Българска социалистическа партия и влиза в листите на Вътрешна македонска революционна организация Виж още

55-годишният Иванов бе определен с листата на " Българска социалистическа партия за България " в 3-ти Многомандатен изборен регион - Варна на парламентарните избори през 2017 година Решението да бъде изключен от партията бе присъединяване му в побой над ръководителя на Общинския съвет в Долни Чифлик и водач на социалистите там Валентин Вълчев в края на октомври м.г.

С напускането му групата на Българска социалистическа партия понижава от 70 народни представители на 69.

Преди два дни арабистът и геополитически анализатор Боян Чуков напусна социалистическата партия, а малко по-късно стана ясно, че е лидер на листата на Вътрешна македонска революционна организация в Стара Загора.

Пред телевизия " България он ЕР " той изясни аргументите да напусне Българска социалистическа партия с думите: " Професионалната ми кариера постоянно е била в услуга на българските национални ползи. Предвид моята подготовка, имах упования, че ще бъда потребен освен на Българска социалистическа партия, а и на страната. Явно не попадам в допустима ранглиста на тяхната ценностна система. Но не им се дразня ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР