Ива Митева отново ще се кандидатира за депутат от листите

...
Ива Митева отново ще се кандидатира за депутат от листите
Коментари Харесай

Ива Митева не се отказва от политиката, доволна от изминалия ден

Ива Митева още веднъж ще се кандидатира за народен представител от листите на " ИТН ", а това значи вероятно и ръководител и на идващото Народно заседание , само че няма да стане член в партията на шоумена Слави Трифонов. На трибунка в Народното събрание пред публицисти тя увери, че още веднъж ще влезе в политиката - усеща се длъжна да опита поради младежите.

Наистина не е елементарно и когато влезете тук, вътре, нещата са различ ни. Много е мъчно да се направи коренна смяна, мъчно е да се стартира изначало, уточни Митева.

Митева изрази удовлетворението си, че, тъй като в случай че е било през вчерашния ден или в понеделник, тогава щяла да бъде прегледана само точката за Бюрото за отбрана на очевидците. Ние през днешния ден успяхме и на първо гласоподаване да приемем Закона за правосъдната власт, което е знак, че ние имаме воля да стартираме промяната , удовлетворена е тя.

Митева се надява още в 47-о Народно заседание на обединяване, депутатите да бъдат единни, да има примирение и да се случи правосъдната промяна . В 46-то Народно заседание приехме съвсем всички ратификации, отчета за полицейското принуждение и отчета на комисията по проверка. Тези два дни били потребни и народните представители свършили много добра работа. Приехме и дадохме 16.5 млн. лева за просвета, което не е малко. Ние дадохме 70 млн. за земеделие, 70 млн. лева за туризъм, 60 млн. лева за мигрантски напън, към 100 млн. лева за общините. Парламентът свърши добра работа, удовлетворена е Митева.
анкета
Какво очаквате от служебно държавно управление №2?
Да провежда почтени избори Да спре повишението на цените Да продължи следствията Да стигнем американците Нищо не чакам, сготвям се за Виденова зима
Да провежда почтени избори

Да спре повишението на цените

Да продължи следствията

Да стигнем американците

Нищо не чакам, сготвям се за Виденова зима

Колегите демонстрираха през днешния ден, че имат предпочитание да се учат и надграждат знанията си. Депутатите посочили ново държание, а даже и през днешния ден Митева очаквала процедурни хватки, само че те не се случили.

Запитана за връзките сред по този начин наречените партии на митинга и главните й заключения, Митева означи , че съвещанията били доста сложни сред собствен и непознати. Тя е щастлива, че е съумяла да отстои своите решения и за това, че не е позволила да се нарушат Конституцията и правилникът на Народното събрание.

, Ива Митева посочи на журналистическите въпроси, че не се е виждала с Татяна Дончев а. Митева към този момент не обръща внимание на обидите на Дончева, съгласно нея такива хора нямат място в политиката.

. Най-вероятно от на следващия ден тя няма да бъде с защита и няма да употребява профилиран превоз, увери тя.

В умозаключение Ива Митева съобщи, че това, което мощно се надява, е младите и образованите хора да се включат и да създадат смяната, която всички чакаме. Митева не пропусна да благодари на публицистите за честността и правилното отразяване на новините , като се надява се видят още веднъж. Надявам се вратите на Народното събрание да бъдат отворени за вас по този начин, както постоянно са били, приключи Митева.

Припомняме, Ива Митева бе определена за ръководител на 45-то
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР