Ива Георгиева е в неизвестност от 30 януари, а издирването

...
Ива Георгиева е в неизвестност от 30 януари, а издирването
Коментари Харесай

Дирите на Ива се губят от дни. Майка ѝ: Искаме да знаем, че е жива!

Ива Георгиева е в неопределеност от 30 януари, а издирването на 21-годишното момиче от столичния кв. " Ботунец " продължава.

Нейните родители са говорили с нея по телефона за последно в понеделник преди обяд, а по-късно от момичето няма диря.

" Станахме, отидохме на работа и ги оставихме у дома. В 11:30 ч. разговаряхме и това е последният диалог, който сме провели. Прибираме се от работа и ѝ звъним да ни помогне с продуктите, не подвига. Тя не закъснява, постоянно се обажда. Няма кой знае какъв брой приятелки. Цяла нощ синът ми я търси в целия квартал. Обърнахме се сутринта към полицията и я обявихме за търсене. Нямаме визия дали я избягала, дали някой ѝ се е обадил. Някой в случай че я види, дано да ни се обади. Искаме просто да знаем дали е жива ", сподели Татяна Георгиева, майката на Ива по bTV.

Родителите приканват, в случай че някой забележи 21-годишната Ива, да се свърже с полицията или с тях. 

Момичето е облечено с черно късо яке и спортни маратонки. Не е ясно дали е с спортен екип, или с дънки. Няма персонални документи и пари в себе си.

" Телефонът е изключен и всякаква вяра сме изгубили. От вторник следобяд към този момент не е включен. Постоянно звъним. Нямаме визия за какво я няма. Ако някой я види или разбере нещо, да се обърне към полицията или към нас, доста апелирам ", прикани майката на момичето.

Нейна другарка им споделила, че няма визия къде е. По думите на бащата – Ива не върви по питейни заведения и заведения и е свито дете. Не е споделяла за някакви терзания или проблеми.
По обявата работи: Златко Желев
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР