Ицо Хазарта за първи път създава албум без Ъпсурт. Подготовката

...
Ицо Хазарта за първи път създава албум без Ъпсурт. Подготовката
Коментари Харесай

Ицо Хазарта даде интересни подробности за първия си самостоятелен албум

 Ицо Хазарта за първи път основава албум без Ъпсурт. " Подготовката върви добре, с доста леко забавяне. Както един някогашен министър-председател, цар беше споделил:  " Накрая всичко се прави на изкуствено осветяване ". И при мен е по този начин. Станаха нещата, както желаех. ", посочи рапърът пред bTV.

Макар и да му е един тип дебют, Ицо Хазарта не изпитва боязън. " Страховете са за слушателите. Аз моята работа съм приключил в студиото. Слушателите може да се опасяват, да си купят албума и да се окаже, че страховете им са били изцяло основателни. Нямам искания, че е нещо велико, само че е нещо мое ", посочи той.

По думите му, албумът е изработен, както всички албуми на Ъпсурт. Музиката е на бат Венци, а текстовете са негови. И въпреки съвсем всичко да си е същото, Ицо е уверен - " Исках да направя нещо мое ". Останалите са реагирали с схващане към решението му. Затова точно и главният " провинен " за музиката в албума е точно Венци.

Ъпсурт има планувани концерти 6 месеца напред. Що се отнася до албума на Ицо Хазарта, то  към този момент има много непокътнати дати в София, Варна и Пловдив. " На мен ми харесва като го чувам и това е най-приятния миг. ", споделя рапърът.

Музикантът си напомни и първите опити да прави рап текст. Годината е била 1996, само че до 1998 година и той не желае да си спомня какво са представлявали. Допълва, че и до момента се случва някаква " греда ".

" Класическата гимназия промени връзките ми към езика. Наред с това, че майка ми ме е възпитала към отношение към книгите. Аз работя с езика. Харесвам българският език, той ми даде всичко. ", посочи още Ицо. Що се отнася до времето, когато е бил възпитаник, музикантът се дефинира като " най-вече отсъстващ ".

" Заниманието с музика в никакъв случай не наподобява съществено на никой родител. Не съм от музикално семейство. Моята щерка предходната година ми даде една книга - " Вината в нашите звезди " -  много тъжна. Не чаках да ми хареса. Все отново момиче на 13 години ми даде това четиво. Избягвам да налагам своя избор на книги на децата ми, тъй като те живеят в друго време. Тяхното детство не е моето. ", описа още Хазарта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР