Италия удължи срока на някои основни ограничения срещу с още

...
Италия удължи срока на някои основни ограничения срещу с още
Коментари Харесай

Италия удължи строгите ограничения до Великден

Италия удължи периода на някои съществени ограничавания против с още един месец. Така те ще работят най-малко до католическия Великден, който е при започване на април, написа.
Това значи, че възбраните за пътешестване остават в действие. Освен това учебните заведения в най-рисковите региони, обозначени като червени зони, би трябвало да затворят, заяви през вчерашния ден здравният министър Роберто Сперанца. Премиерът Марио Драги е утвърдил ограниченията и те влизат в действие от 6 март. Занятията в началните учебни заведения в алените зони и регионите с над 250 инфектирани на 100 000 души ще се водят онлайн.
 Преди година: по какъв начин откриха първия случай на ковид в Европа Преди година: по какъв начин откриха първия случай на ковид в Европа
" Тук на 19 февруари 2020 година приехме Матиа - " пациент номер едно ". Имаше бързо разрастващо се инфектиране на белите дробове ", споделя...
Това значи, че италианците не могат да пресичат вътрешните граници на 20-те области на страната до 6 април. Този интервал включва католическия Великден, който е една от най-популярните дати за пътувания. Изключения се вършат за работа и по незабавни случаи.
Има обаче някои облекчения за културни институции в по-слабо засегнатите региони. Например театрите и киносалоните в жълтите зони ще могат да отворят от 27 март, въпреки и с по-малобройна аудитория отпреди.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР