Италия, страната с най-голям брой хора, заразени с коронавирус в

...
Италия, страната с най-голям брой хора, заразени с коронавирус в
Коментари Харесай

В Италия трима пациенти с коронавирус бяха излекувани, ето как!

Италия, страната с максимален брой хора, инфектирани с ковид в Европа, разгласи нощес, че в страната има общо 424 инфектирани.

Новите данни от гражданската отбрана на Италия не съдържат информация за смъртните случаи, само че прецизират, че трима пациенти са се възстановили изцяло.



Става въпрос за трима пациенти, лекувани в Рим от началото на февруари - двойка китайски туристи и младо момче, завърнало се от екскурзия до Китай. Това бяха първите случаи на коронавирусна зараза в Италия.

Съобщава се, че в Италия, най-засегнатата страна на Европа, инфектирана с ковид в Европа, има 424 инфектирани.



Новите данни от държавната работа в Италия не дават информация за смъртните случаи, само че това значи, че до трима пациенти са се възстановили изцяло.

Става въпрос за трима пациенти, лекувани в Рим от февруари - двама китайски туристи и младо момче, което се върнало от Китай от екскурзия. Това бяха първите случаи на коронавирусна зараза в Италия.

„ Тримата пациенти, които бяха позитивни за ковид, бяха излекувани. Това е обръщение към италианците, че заболяването се лекува “, сподели шефът на Италианската референтна болница за инфекциозни заболявания Франческо Вая.

Той сподели, че болничното заведение е употребила антивирусна пробна терапия при лекуването им. Лекарите опитали с антивирусни средства и медикаменти, употребявани против вируса Ебола.

Иначе 9687 души са били тествани в Италия предишния петък и по-малко от 4% са били позитивни, съгласно Гражданска отбрана. Тествани са всички лица със признаци и тези в контакт със инфектирани лица.

Най-засегнат е район Ломбардия, най-големият стопански център в страната с 258 доказани случая, в това число четири деца.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР