Италия ще облекчи свързаните с коронавируса ограничителни мерки от понеделник,

...
Италия ще облекчи свързаните с коронавируса ограничителни мерки от понеделник,
Коментари Харесай

Италия облекчава противоепидемичните ограничения от 26 април



Италия ще облекчи обвързваните с ковид ограничаващи ограничения от понеделник, 26-и април, в региони на страната, където епидемиологичната обстановка се усъвършенства, съобщи министър-председателят Марио Драги по време на конференция в петък, извършена дружно с министъра на опазването на здравето Роберто Сперанца.

Това значи малко по-ранно известно облекчение на рестриктивните ограничения, откакто в началото разхлабване на ограниченията беше планувано за началото на май.

" Правителството поема рационален риск въз основа на данните, които се усъвършенстват, въпреки и не фрапантно ", сподели Драги на конференция, оповестява Ройтерс.

" Това се базира на предпоставката, че хората и институциите съблюдават разпоредбите, тъй че този рационален риск да бъде сполучлив ", добави той.

Драги разгласи решението след среща с министри и специалисти премиерският замък „ Киджи " в Рим, която продължи два часа и половина.

Новите държавни ограничения ще дадат опция за обновяване на дейностите навън в хотелиерския бизнес, както и за спорта и развлеченията във всички региони, където ще бъдат наложени по-строги разпореждания за така наречен " жълта " зона.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР