Италия одобри нов , който позволява на хората да бъдат

...
Италия одобри нов , който позволява на хората да бъдат
Коментари Харесай

Италия намалява комендантския час в районите с нисък риск

Италия утвърди нов, който разрешава на хората да бъдат на открито вечер с един час по-дълго. Решението беше взето, откакто в страната се следи най-ниската смъртност от ковид от месеци, заяви Агенция Франс Прес.
Полицейският час от 22:00 до 05:00 часа, който е в действие в по-голямата част на Италия от ноември, в този момент ще бъде преместен към 23:00 часа, до момента в който храненето в ресторанта ще бъде позволено до 18:00 от 1 юни по новите правила.
 След рухване на карантината: Първите пасажери започнаха да идват в Италия След рухване на карантината: Първите пасажери започнаха да идват в Италия
Първите пасажери от Европа започнаха да идват в Италия, откакто държавното управление анулира условието за карантина, обвързвана с коронав...
Комендантският час, предопределен да обезсърчи обществените събирания, които биха могли да доведат до усилване на новите коронавирусни инфекции, ще бъде преместен до среднощ от 7 юни, и отстранен напълно на 21 юни в по този начин наречените " жълти зони ", където работи, удостовери държавен чиновник. Италия стартира дълго чаканото си отваряне в края на предишния месец, като разреши на заведенията за хранене и питейните заведения да работят с масите на открито и унищожаване на междурегионалните ограничавания за пътешестване в по-голямата част от страната.
Италия е разграничена на разнообразни по цвят зони, което демонстрира равнището на рестриктивните мерки за ковид, които би трябвало да съблюдават въз основа на здравни данни, като " алените " са зоните с най-голям риск, следвани от оранжево и жълто.
Понастоящем по-голямата част от Италия се смята за жълта. Мерките от понеделник също по този начин демонстрираха, че шест разнообразни района към този момент са минимално рискови „ бели “ зони, където се ползва единствено носенето на маски и общественото разграничаване: Фриули-Венеция-Джулия, Молизе и Сардиния, считано от 1 юни, и Абруцо, Венето и Лигурия седмица по късно.
Новите ограничения идват на фона на обнадеждаващи данни през последните седмици, до момента в който темпът на имунизациите се покачва. 93-те смъртни случая, свързани с COVID-19 в неделя, са най-ниският индикатор от октомври.
 80% спад на инфектираните след първа доза ваксина регистрират в Италия 80% спад на инфектираните след първа доза ваксина регистрират в Италия
Италианско изследване откри, че инфекциите от COVID-19 при пълнолетните от всички възрасти са спаднали с 80 % пет седмици след...
Министерството на здравеопазването записва 140 смъртни случая в понеделник. През последните седмици министър председателят Марио Драги е подложен на напън от крайната десница, която упорства страната да се отвори по-бързо, в това число напълно да се отърве от комендантския час. Плажовете бяха публично отворени през уикенда, а туристите от Европейския съюз имаха право да влизат в страната в неделя, без да се постанова карантина в продължение на пет дни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР