Италианският волейболен национал Иржи Ковар остава в гранда Кучине Лубе

...
Италианският волейболен национал Иржи Ковар остава в гранда Кучине Лубе
Коментари Харесай

Лубе задържа и Иржи Ковар за още две години

Италианският волейболен национал Иржи Ковар остава в гранда Кучине Лубе (Чивитанова). От управлението на настоящия първенец на Италия оповестиха, че са възобновили контракта с посрещача за още две години. Ковар ще стартира 10-и сезон с " червено-бялата " фланелка.
 Якопо Масари напуща Лубе
31-годишният Ковар е част от Лубе от 2011 година, като в този интервал печели четири шампионски трофеи, по два пъти Купата и Суперкупата на Италия, по един път Шампионската лига и международното клубно състезание.

" Щастлив съм, за мен е чест, че подписах контракт за още две години с този клуб. Надявам се скоро да видя всички наши почитатели, които постоянно са ни подкрепяли в залата. Имаме доста цели за идващия сезон и се надявам да ги реализираме. Щастлив и горделив съм, че мога да изживея още доста хубави неща с Лубе ", съобщи Иржи Ковар пред клубния уебсайт .
 Лубе публично разгласи прехвърлянето на " новия Вилфредо Леон " (видео)
Лубе удължиха договорите си и с две от огромните си звезди Османи Хуанторена и Йоанди Леал. Клубът подписа и с " новия Вилфредо Леон " - 19-годишният Марлон Янт Ерера. Според информация от управлението желаят да задържат игралия чартърен в Тоно Калипо Калабрия (Вибо Валентия) Марко Вители.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР