Италианският волейболен национал Филипо Ланца напуска със сигурност местния гранд

...
Италианският волейболен национал Филипо Ланца напуска със сигурност местния гранд
Коментари Харесай

Филипо Ланца напуска Перуджа по треньорски избор

Италианският волейболен национал Филипо Ланца напуща сигурно локалния гранд Сър Сейфти Конад (Перуджа). За това призна персонално спортният шеф на клуба Стефано Речине в изявление за локалната телевизия Umbria 24 .  Филипо Ланца отива в полския Ресовия?
" Все още имаме значим пост за попълване, не разгадавам нищо ново. Филипо Ланца напуща. Ситуацията е комплицирана, не бих желал да отивам прекомерно надалеч, само че това е треньорски избор. Той се оправя добре в Перуджа. Когато треньорите вършиха новите стратегии, обикновено той изрази предпочитание да остане, само че това е треньорски избор споделен сред клуба и старши треньора. Промени се вършат непрекъснато, това се случва и с мениджъри, треньори, играчи. Може да наподобява заслужено или не, вярно или неверно, само че това е ситуацията ", изясни Речине.

29-годишният посрещач игра последните два сезона игра за Перуджа, а преди този момент бе 7 години част от Тренто. В момента въпросът е къде ще продължи кариерата си Филипо Ланца. Възможностите пред посрещачът не са доста, защото множеството тимове в Италия са съвсем оплектовани за новия сезон и с точни бюджети. Вариантите пред Ланца могат да бъдат Монца, Равена, Падуа или Сора, както и трансфер в чужбина. Преди дни се появи слух за интерес към него от полския Асеко Ресовия (Жешув), където ментор ще е италианецът Алберто Джулиани.
 Перуджа разгласи прехвърлянето на Тер Хорст
В същото време в Перуджа през новия сезон ще разчитат на посрещачите Вилфредо Леон, Олег Плотницкий, както и на новото попълнение Тийс Тер Хорст.

Колажи: volleyball.it
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР