Италианският външен министър предупреждава, че Европейският съюз ще се разпадне,

...
Италианският външен министър предупреждава, че Европейският съюз ще се разпадне,
Коментари Харесай

Рим: ЕС ще се разпадне, ако третира Италия като прокажена

Италианският външен министър предизвестява, че Европейският съюз " ще се разпадне ", в случай че държавните управления на Европейски Съюз третират италианците като прокажени през летния туристически сезон поради „ церния лист “, в който слагат Италия като един от европейските епицентри на ковид.
Луиджи Ди Майо разгласява това във Facebook профила си през днешния ден след решението на Гърция да изключи италианци, както и жители на Испания, Англия и други страни с висока степен на болест, от листата с задгранични туристи, които са добре пристигнали това лято.
Италианският министър съобщи, че конкуренцията в туризма е едно, само че той настоя за здравословен и обективен европейски отговор на настояването за отваряне на границите на Европейски Съюз след края на пандемията.
„ Ако се държите по друг и погрешен метод, духът на Европейски Съюз ще бъде изгубен. И Европа ще се разпадне “.
Ди Майо похвали френския външен министър Жан-Ив льо Дриан, който посети Италия за първи път в сряда.
Ди Майо разгласи, че идната седмица ще пътува до Германия, Словения и Гърция, с цел да показа готовността на Италия да приема задгранични туристи. Туризмът и обвързваните с него стопански браншове съставляват към 13 % от Брутният вътрешен продукт на Италия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР