Италианският шампион Интер обмисля трансфер на 33-годишния нападател Фелипе Кайседо.

...
Италианският шампион Интер обмисля трансфер на 33-годишния нападател Фелипе Кайседо.
Коментари Харесай

Интер преговаря днес с новия си нападател, иска и защитник

Италианският първенец Интер обмисля трансфер на 33-годишния нападател Фелипе Кайседо. Еквадорецът е състезател на Дженоа, само че преди този момент беше в Лацио, където ментор му беше Симоне Индзаги, който от този сезон е отпред на „ нерадзурите “.

„ Знам, че през днешния ден ще има среща за това. Със сигурност самият Кайседо е склонен на подобен трансфер, само че преди този момент двата клуба би трябвало да се схванат “, съобщи някогашният халф на Лацио Марко Пароло пред „ DAZN “, като по този метод удостовери за договаряния сред двата клуба.

Шампионите се нуждаят от нападател, защото Хоакин Корея е навън за най-малко за месец поради контузия в левия крайник. Възможно е Кайседо да бъде взет и единствено чартърен.

Inter Waiting To See If Other Strikers Aside From Genoa’s Felipe Caicedo Available, Italian Media Report
— SempreInter.com (@SempreIntercom)
В същото време „ Gazzetta dello Sport “ оповестява, че от Интер наблюдават още Рами Бенсебайни от Борусия Мьонхенгладбах, както и Филип Костич Айнтрахт Франкфурт.

Изданието добавя, че „ нерадзурите “ ще желаят да се подсилят и с нов ляв бек до края на трансферния прозорец. Анхелиньо от Република България Лайпциг е един от споменаваните играчи, само че футболистът на Лестър Тимоти Кастан е този, който е бил препоръчан на Интер. „ Лисиците “ обаче са подготвени единствено на директна продажба, до момента в който от „ Джузепе Меаца “ желаят белгиеца единствено чартърен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР