Италианският производител на търговски превозни средства Iveco въведе нови функции

...
Италианският производител на търговски превозни средства Iveco въведе нови функции
Коментари Харесай

Актуализирано приложение прави управлението на Iveco S-Way по-лесно

Италианският производител на търговски транспортни средства Iveco вкара нови функционалности в настоящата версия на своето приложение Iveco On Easy Way, с цел да опрости работата на борда на Iveco S-WAY. Водачът към този момент може да управлява кабината и функционалностите за ръководство на транспортното средство посредством своето мобилно устройство и да има достъп до необятен набор от цифрови Iveco ON услуги.

Новите функционалности в допълнение усъвършенстват преживяването при шофиране и улесняват взаимоотношението с автомобила. Новата версия вкарва потребни ориентирани вести за положението на автомобила и информация за потребителя. От изключително значение е информацията за предизвестията от контролната зала и актуализациите по въздуха, които оказват помощ на водачите да избегнат повреди и да усилят оптимално времето за работа на транспортното средство.

Както при другите приложения, известията се появяват с алена точка на мобилното устройство на лидера и могат да бъдат прочетени посредством информационно-развлекателната система. Други нови функционалности са ориентирани към улеснение на сдвояването с автомобила. Отзивите на водачите демонстрират, че има потребност от бърз метод, без да се постанова да търсите и въвеждате ръчно VIN номера на автомобила. Това към този момент се прави елементарно посредством приложението посредством четене на QR код, който се демонстрира в „ региона на транспортното средство “ на информационно-развлекателната система на Iveco S-WAY.

Приложението Iveco ON Easy Way също усъвършенства асистента за сдвояване на микрофона Alexa и потреблението на гласово управлявания сателит на лидера Iveco Driver Pal.

„ Ние разработихме приложението Iveco ON Easy особено, с цел да улесним ежедневната работа на нашите водачи и продължаваме да го развиваме, с цел да отговорим на техните потребности. Непрекъснато търсим противоположна връзка и оферти и ние самите търсим най-хубави практики в разнообразни браншове, за подобрете приложението от позиция на лидера и увеличете потребителското преживяване “, акцентира Фабрицио Конизела от цифрови и съвременни технологии Iveco.

Приложението Iveco ON Easy Way започва с стартирането на пазара на Iveco S-WAY през 2019 година, с цел да обезпечи ръководство на функционалностите на кабината и транспортното средство и непрестанно се развива с усъвършенствания и прибавяне на нови функционалности и доразвити цифрови услуги. Това включва консолидираното на Iveco Driver Pal, което разрешава на лидера да взаимодейства с автомобила посредством гласови команди, което му разрешава да остане фокусиран върху пътя, повишавайки сигурността.

Приложението може да се употребява и за ръководство на вътрешни функционалности като климатик, осветяване и медии, с цел да се усили комфорта на лидера. То също по този начин дава достъп до рейтинг за стила на шофиране, който оказва помощ на водачите да подобрят стила си на шофиране с оферти за безвредно шофиране, горивна успеваемост и здраве на автомобила.

В случай на щета лидерът може да употребява приложението, с цел да се свърже с Iveco Assistance Non-Stop, услугата за 24-часова помощ. И най-после, цялостното управление за потребителя на Iveco е елементарно налично посредством приложението.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР