Италианският певец и шеф-готвач Лео Бианки и актрисата и любител-готвач

...
Италианският певец и шеф-готвач Лео Бианки и актрисата и любител-готвач
Коментари Харесай

Нестле с готварско предизвикателство към деца и родители

Италианският артист и шеф-готвач Лео Бианки и актрисата и любител-готвач Катерина Евро ще отбележат Международния ден на готвача като част от националната стратегия „ Нестле за по-здрави деца “.

На 20 октомври Лео ще организира готварски онлайн мастър клас в личния си дом дружно със своите деца - близнаците Матия и Николо, а Катето Евро ще покори готварските върхове дружно с внучката си Катерина на 27 октомври.

Инициативата „ Нестле за по-здрави деца “ отбелязва Международния ден на готвача за пета поредна година за да подтиква родители и деца да основават потребни привички за по-балансирано хранене. Готварският мастър клас „ Заедно в кухнята “ цели да покаже, че готвенето може да бъде споделена семейна дейност, която дружно с качествената храна да даде основата за по-здравословен живот за най-малките. Приготвянето на ястия от деца и техните родители подкрепя когнитивното и физическото развиване на малчуганите, а и ги учи да бъдат виновни към храната, която употребяват от ранна детска възраст. Освен това тази активност основава по-задълбочена връзка сред детето и родителя като трансформира готвенето в занимателна фамилна традиция.

Видеото от готварския мастър клас на Бианки ще бъде оповестено на Facebook страницата и всеки ще има опция да узнае секрети трикове при подготвяне на неговите предписания. Той особено е подбрал ядене, което е вкусно, занимателно за подготвяне, а и потребно за децата. Лео дава обещание да показва по какъв начин родителите могат да трансфорат уравновесеното хранене в прелестно занятие за цялото семейство като включат и децата си в процеса на подготвяне на храната.

На 27 октомври чакаме и видео включване от Катето Евро и нейната внучка Катерина. Двете са известни със своята пристрастеност към готвенето като и преди са показали забележителни кулинарни умения в обществените мрежи. Баба и внучка в този момент още веднъж ще се впуснат в готварско предизвикателство, този път ориентирано особено към децата. За Катето Евро готвенето с нейната внучка без подозрение е едно от най- приятните фамилни занимания. Рецептите на двете Катета от техния мастър клас също ще бъдат разполагаем за всеки на Facebook страницата на “.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР