Италианският национален институт по инфекциозни болести „Лазаро Спаланцани“ и руският

...
Италианският национален институт по инфекциозни болести „Лазаро Спаланцани“ и руският
Коментари Харесай

Русия и Италия подписват споразумение за провеждане на изпитания на „Спутник V“

Италианският народен институт по инфекциозни заболявания „ Лазаро Спаланцани “ и съветският център „ Гамалея “ ще подпишат във вторник съглашение за желание за осъществяване на научни опити на имунизацията „ Спутник V “ в Рим, оповестява електронното издание на вестник il Messaggero, представено от организация " Фокус ".

По-рано шефът на „ Лазаро Спаланцани “, професор Франческо Вая, съобщи, че след подписването на документа група съветски учени ще дойдат в Рим. Очаква се съветската ваксина против COVID-19 да бъде проученa за резултата ѝ върху разнообразни варианти на вируса. Ще бъде тествана и реваксинация с нея след въвеждането на създадената италианска ваксина.

Подписването на съглашението ще стане във формата на видеоконференция. Според il Messaggero трима съветски откриватели ще дойдат в Италия „ в границите на една седмица “ и ще се причислят към италианските си сътрудници. Тестването на „ коктейла “ от ваксини в разнообразни комбинации ще изисква присъединяване на 150 доброволци, отбелязва вестникът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР